gott nytt, tror jag.....

Bloggdesignen är inte klar ännu, utan det får bli ett senare projekt, ursäkta röran sålänge.

Måste bara berätta att jag nu, tre gånger, blivit jämförd med Emma Watson, Hermione i Harry Potter. Att jag är lik henne på bild. Finns det någon som helst likhet, haha? Men jag tar det som en komplimang, för jag tycker hon är väldigt söt. Hennes sneda leende är bara så sött! Sen är det väl bara att skena iväg med fantasin och anta att jag är lika smart som hon också. För visst är jag det?!
(svarar du inte ja och säger det vidare till alla du känner inom 10 minuter kommer du antingen på otur i kärlek i resten av livet, eller så kommer 2009 bli ditt otursår, eller så kanske en clown kommer förfölja dig resten av livet, eller kanske dina katter, syskon eller familjer kommer dö på tolvslaget? -Gosch, jag hatar kedjebrev....)


Jag antar väl att jag bör önska alla ett gott nytt år, trots att jag känner mig väldigt skeptisk till att det faktiskt kommer bli ett gott år. Men som sagt, förvänta dig alltid det värsta, så blir du aldrig besviken.

Gott nytt år!


Ps. min bror lyssnar på Cher och The Pointer Sisters - I'm So Excited i rummet intill. Är det så man får upp partystämningen mån tro? Haha. Ds

bloggdesignen får vänta.

Okej, jag vet att bloggen ser förjävlig ut just nu.. Men jag orkar inte mer nu. Speicellt eftersom de här datorn inte kan bifoga bilder blir allt genast lite med komplicerat. Suck, trött jag blir. Men efter nyår får jag äntligen min nya dator!

Det har varit en rätt så usel dag idag..

Godnatt

photoshop

ny bloggdesign på väg

bilder
ord från en 11 årig flicka

"När jag bli stor ska jag bli en hora. För då får man betalt för att kramas. Och man behöver inga speciella betyg heller, men det är ändå flott"

- den bästa sommaren.

Jag och Lill-Hanna låg i den stora dubbelsängen, nedkrupna under ett varmt täcke och såg på den bästa sommaren. Mysfaktorn var hög. Nu är det Pink, bildredigering och nyårsplaner som ska sättas.

skogstorp


today

Dagen började prima idag. Jag hade ställt klockan på sju, och efter fem väldigt oroliga timmar till sömn, steg jag muntert upp. Jag fixade mig och steg ut i den bitande kylan. Halv nio mötte jag min barndomsvän Max på stan. Vi gick hos samma dagmamma när vi var riktigt små, så det är roligt att ha fått upp kontakten igen! Vi tog bussen till Rosenfors i Skogstorp och fotade den vackra vinter soluppgången. Det var verkligen fint! Trevligt sällskap gjorde ju givetvis allt bättre.
Vi gick till hans stuga alldeles i närheten också, och fikade med hans mormor och morfar. Söta!
Det blev några bra bilder, trots att mina fingrar knappt kunde trycka på knappen för att dem var så kalla, till och med igenom mina tumvantar. Det kommer väl upp någon bild på bloggen så småningom.


När jag stod och väntade på bussen hem till mig i min ensamhet hände något riktigt roligt.
Jag såg en gubbe på håll och tyckte att det såg lite ut som Max morfar. Jag tittade inte så noga eftersom han log och kom gående mot mig. Jag bara antog att det var han. Han kom fram och gav mig en kram och sa "tack för igår". Då blev jag helt plötsligt väldigt förvirrad. Mina första tankar var typ "vem fan är du egentligen?", "vad fan gjorde jag igår?". jag blev verkligen så sjukt förvirrad.
mannen(med ett brett leende): Har du ätit mycket julskinka i jul då?
jag: Eemh, hehe, jo det har jag.
mannen: Du sparade såklart inget till familjen, höhö.
jag: Eh jo, det finns kvar....

Jag kan inte släppa det där. Max morfar träffade jag IDAG, och när vi åkte därifrån skulle dem stanna där minst en timme till, så hur kunde han komma ner på stan? Varför tog han bussen åt helt fel i så fall? Nej, det är uteslutet.
Jag var inte med någon äldre man igår! Han måste ha sett fel.. Men det var rätt så obehagligt när jag kom på att det inte alls var den där mannen jag fikade hos en halvtimme innan.. Hehe.

Så nu vet ni.


Anna, this is for you:
Mammas och pappas julklapp.
Sjukt pinsamt att Elias hade(han har finally klippt sig) längre hår än mig, och hans extremt fula keps var bara tvungen att vara på.....


Zzzzzzzz

Jag har seriöst riktigt ont i käkarna pga att jag gäspar varannan minut. Kramp skulle jag nog kalla det. Och det ger mig huvudvärk. Jag tror att jag ska sova nu, innan jag slocknar över tangentbordet.Godnatt!

jag är inte förbannat bitter idag

Igår var jag väldigt hatisk, men idag är det bättre! Jag blev väckt halv sex av en Hampus som ringde och tyckte att om han skulle vara vaken, så skulle minsann jag det också. Men det gjorde ingenting, det var en trevlig pratstund. Och samtidigt kunde ju jag håna honom för att jag låg under täcket i min varma säng, samtidigt som han stod i kylan och väntade på sitt tåg Jag somnade gott om igen när samtalet avslutades.

Jag blev väckt igen många timmar senare, och startade dagen med en stor frukost. Äntligen har jag slutat mått illa när jag försökt äta någonting, förmodligen för att jag slutat med medecinerna.
Idag ska jag frakta ner en massa mat och julklappar ner till pappa och hjälpa honom med det sista av maten och förbereda.
Sen är det julafton.
Jag antar att jag ska hälsa godjul till alla som läser nu. Så jag gör det:

GOD JUL

jag är förbannat bitter

Fan, just nu är jag förbannat hatisk på allting. Humöret sjönk riktigt rejält. Jag var glad, men nu känner jag bara för att mörda någon.
Jag ska erövra världen, bli miljardär, och sätta alla värdelösa människor på en öde ö så jag aldrig någonsin behöver se dem igen. Så att dem kan låta mig vara, och låta mig leva mitt lyxliv. Fast alla som förtjänar det ska få leva tillsammans med mig i mitt lixliv. Vi ska tillsammans bilda den mest perfekta världen, och ingen ska någonsin behöva oroa sig över pengar eller liknande. För allt ska finnas i överflöd. Punkt!

Asså fan, jag är trött på det här livet nu. Spola fram ett halvår så jag kan få börja gymnasiet, få börja om.

blä.
Jag är nog den eda som inte gillar julafton.
Skulle gärna kunna hoppa äver den.

Hejdå.

it's all in my head

Gårdagen var en av de bästa på länge. Jag hade trevligt från att jag vaknade till att jag somnade. Det är inte ofta man har sånna dagar, men igår var en sån! Tack alla ni som gjorde min dag perfekt!
Dock var natten hemsk. Jag började gårdagen med promenad på stan med Karin och jag kände då hur jag började få ont i svanken. Går jag mycket i dåliga skor utan att sitta så brukar jag få ont i ryggen, så jag trodde bara att det skulle gå över. Men det gjorde det inte. Så när jag skulle sova, sådär runt 1 tiden, kunde jag inte hitta något sätt att ligga på så att det skulle kännas bättre. Olidligt var det, minst sagt. Jag somnade tillslut, men efter 1,5 timme vaknade jag igen(efter att ha vridit och vänt mig så mycket i sängen att täcket låg på golvet). Då stod jag inte ut längre utan gick upp och slängde i mig två Ipren och la vetevärmaren i micron. Den är super när man har ont. Så, jag gick och la mig igen, vetevärmaren på ryggen och försökte sova. Somnade gjorde jag, men jag vaknade upp varje timme, nu pga att jag hostade som en galning.
Jag har inte fått mycket sömn med andra ord.


Idag är det julfirande som gäller med Cissi och Cissi. Jag är så nyfiken på mina julklappar. Ledtrådarna jag fått har inte hjälpt mig på traven alls, så jag har ingen aning! Men det är väl så det ska vara med överraskningar antar jag.
Fram till dess kommer jag slå in paket.


Pink - why did i ever like you
Som den här låten passar in på en viss person. Lite komiskt.What did I say
Why are you shaking your head
You know you done me wrong
I may be crazy it's all in my head
But I want you darling gone

Why did I ever like you?
What did I see?
Whatever it was must have been some kind of illusion
A Magic trick on me

It's hard to believe I ever laughed at anything you said
Cos you're just not funny
Who would believe I'd let you do all those things
Oh I guess the joke was on me

julasvlutning!Här kommer alla bilder som jag suttit och fixat med halva dagen. För övrigt har jag slagit in en massa julklappar, härligt julstämning det ger!

Det dåliga ljuset gav suddiga och dåliga bilder, stå ut!

jullov!

Jag har haft en toppendag idag! Trots att jag fortfarande är sjuk och egentligen mår skit så kämpar jag mig igenom dagarna med ett leende. Idag är jag glad. Men fruktansvärt trött. Men jag har lov nu, tack för det! Bilder kommer imorgon, för Elias har lånat sin laptop i några dagar, så har inget internet för tillfället. Nu sitter jag på hans data, som är segare än segast. Nu ska jag bannemej satsa på att bli frisk, för det är fan på tiden. Sen är det julafon med mina tjejer på söndag, och jag är så sjukt nyfiken på mina julklappar!!
Imorgon ska jag nog slå in en massa julklappar.
Godnatt.


+ & -

Ja, då kommer det här då. Så får vi se om jag kommer vidare i mitt tänkande av det här.

Sam Eskil:


+
 1. Jag vet att det är bra utbildning.
 2. Eskil är en bra skola.
 3. Jag kan välja foto eller text som inriktning.
 4. Det är en stor skola med mycket elever, så jag vet att jag kommer hitta någon som passar mig i smaken.
-
 1. Jag tycker det verkar tråkigt, bara som en fortsättning på grundskolan. Och det är grundskolan jag är sjukt trött på.
 2. Det lockar mig inte mycket alls.
 3. Det känns som om jag kommer tröttna på det rätt så snabbt, pga punkt 1.
 4. Jag vill ha roligt på gymnasiet. Jag kommer nog ha det bra med nya skola, nya människor och sånt där. Men jag kan definitivt ha roligare tror jag.
Media Eskil:

+

 1. Det är någonting jag älskar att hålla på med.
 2. Jättebra utrustning.
 3. Jag är rätt så säker på att jag kommer ha skitkul.
 4. Lägger jag till några kurser får jag samma behöriget som om jag hade gått sam.
 5. Jag vill ju som sagt att grymnasiet ska vara roligt, och jag tror definitivt at jag kommer ha det här.
 6. jag har hört mycket bra kritig om programmet.
 7. Det är fortfarande på Eskil, och jag har inget emot den skolan. Mycket folk och sånt bra.
-
 1. Svårt att få jobb, om jag nu vill jobba inom media
 2. De läser alla kurser långsammare, dock samma poäng att nå.
Sam Mikael Elias:

+

 1. En helt nya skola, vilket känns väldigt spännande!
 2. Mat på restaurang
 3. Mindre skola med mindre elever, så det känns som om man får mer uppmärksamhet
 4. Maxgräns på två prov i veckan och inte mycket läxor att läsa hemma. Fast läxorna hänger nog mycket på vilka betyg man strävar efter. Eftersom jag satsar på högre lär jag ju behöva läsa hemma också. Men det skadar mig inte.
 5. Har bara hört bra kritik om skolan från elever jag känner.
-
 1. Eftersom det är en friskola finns det ALLTID en risk att den läggs ner. Vart tar jag vägen då?
 2. Det läggs mycket pengar på mat och egen datorer, vad satsar man mindre på då?
 3. Det är väldigt få elever(än så länge), och om tex endast två st. väljer foto som inriktining, genomförs de lika bra ändå?


Något klokare?
Well, det lutar nog åt media!

Och den anonyma som kommenterda igår, tack! Jag kan ju inte tack dig i verklgheten om jag nu känner dig, så får tacka såhär!

1 februari. Panik

Jag var kanske inte så frisk som jag trodde att jag var igår. Jag fick en jätteläskig känsla när jag satt och åt. jag sträckte mig efter vattnet och helt plötsligt blev jag alldeles yr. Det kändes som om jag skulle ramla av stolen nästan, som om allt gungade. Det var läskigt. Och så hostade jag mig till sömn, och det var inte heller så roligt.
Jag gick iallafall till skolan för att göra mitt engelskaprov som min grupp har fått skjuta upp en hel vecka. MEN, vår engelskalärare var sjuk, så det blir inget prov. Gah! Jag som varit nervös och trissat upp mig, jag längtade till att få det gjort.
Vi satt istället och fördrev tiden genom att prata. Inte helt fel det heller!

Halv tio hade jag möte med skolans syokonsulent Johan. Jag fick nog inte ut sådär jättemycket av det. Han konstaterade nog mer vad jag redan kommit fram till. Men jag är glad att jag gick dit iallafall, för det känns som om jag har lite mer koll nu.
 En + och - lista ska göras någon gång idag, och kanske kommer den upp här på bloggen.
Det är inte alls lång tid tills jag ska ha bestämt mig. 1 Februari. Goooosh.
Det står mellan:

 • Sam på Eskil
 • Sam på Mikael Elias
 • Media på Eskil
Jag ältar för och nackdelar vare dag, om och om igen. Men ändå kommer jag inte fram till någonting.
Suck.

julgranspyntande
tillbaka, frisk och kry. typ

Nu är jag hemma igen, efter en helt okej helg hos pappa. Jag har förvisso inte kunnat göra särskilt mycket pga huvudvärken som plågat mig 24/7. Men jag lyckades klä granen iallafall, och ta några klassiska kort-på-mig-själv-i-julgranskulan. Och det är ju ett framsteg. Men idag mår jag faktiskt helt okej. Nässprayen döper jag om till mirakelsprayen för den har nästintill trollat bort hela min huvudvärk nu. Jämför man med för några dagar sedan när jag knappt kunde vända mig i om i soffan eller att gå på toa utan att nästan svimma, så mår jag ju tipptopp! Jag hoppas mamma låter mig gå till skolan imorgon. Annars är engelskaprovet kört, och jag kommer nog inte kunna göra mitt omprov i spanska. Det vore ju ändå rätt så skönt att slippa det, men det måste bli gjort! Så vill jag inte heller ligga hemma en dag till, det är jag trött på.

Jag sov 12 timmar inatt, 12 hela timmar. Jag tycker det är rätt så otroligt att jag kan sova så mycket fast jag inte gör någonting om dagarna. Jag tittar på film, öppnar spanska boken för att direkt stänga den, jag äter då och då, hostar och sen ligger jag endast i soffan eller sängen. Kan man behöva så mycket sömn för att utföra dessa saker?

Mamma kom nyligen hem och sa att jag såg febersjuk ut på ögonen och luktade illa i munnen(sådär infekterat som man gör när man har halsfluss). Jag förstår ingenting, jag mår ju faktiskt bra idag. Men jag kan ju glömma skolan imorgon eftersom hon drar slutsatsen att jag fortfarande är sjuk. Gah, BORING!

Alvedon, Cocillana och Nasonex

Jag går fan under snart. Jag sitter här och tänker på Amelie som har fest just nu, och har säkert en av de bästa dagarna i hennes liv, hennes 18-årsdag. Och jag missar det. Jag tänker också på min bror som jag var tvungen att smuggla ut vodka åt. Han är säkert också en bra kväll. Hallå, det är liksom fredag? Jag satt och glodde idol hela kvällen och åt frukt, förstår ni då hur uttråkad jag är? Idol liksom..
Jag blir utslängd härifrån ner till pappa imorgon också, känns ju ännu bättre, verkligen. Och jag har så fruktansvärt ont. Jag känner att jag kommer börja böla snart. Jag tror jag har fått feber på köpet också. Jag hatar allt just nu, och jag känner bara för att försvinna en stund, bara över helgen.

Tänk om jag inte blir frisk nu då, att jag måste tillbaka till sjukhuset om en vecka? Då missar jag skolavslutningen, julshopping och mina tjejers julafton. Fy fan vad kasst . Jag känner mig kass.


Jag behöver kramar. Massvis.

bästa fredagen i mitt liv. not

Tack för era söta kommentarer igår <3

Idag ringde mamma vårdcentralen så fort jag vaknat, för jag mådde fortfarande lika dåligt och jag fick en tid halv fyra. Jag var ensam hela dagen och låg halvdöd i soffan hela tiden. Jag försökte rensa igenom all min gymnasieinformation och spara det viktigaste i det enorma högen. Men jag kunde inte se vad det stod, bokstäverna liksom blandade ihop sig och blev en enda röra. Så vad kunde jag göra? Jag låg i soffan och tittade på allt från gamla avsnitt av desperate houswivies till våra bästa år och Rachel Ray. Jag drack lite nyponsoppa med mådde genast väldigt illa.
Igår kväll låg jag i soffan och såg på en Hannibal film med min lilleberor och började helt plötsligt må jätteilla, utan att jag hade ätit något. Kan man spy av smärta?


Halv fyra var jag iallafall på vårdcentralen(promenaden dit var den jobbigaste jag någonsin tagit. Jag trode flera gånger att jag skulle svimma) med mamma och träffade den tråkigaste läkare jag någonsin stött på. Jag blev hänvisad till sjukhuset för att röntkas. Vi gick dit och fick sitta i "väntrummet som Gud glömde" som mamma kallade det. Det var beigt och allmänt dött. Efter en stunds väntan fick vi reda på att läkaren inte ville röntka mig, för det var tydligen inte det första man skulle göra i behandligen, oc det var onödigt att utsätta mitt huvud för onödig strålning. Jag fick en speciell nässpray som skulle rensa bihålorna iallafall. Är det en kraftigare infammation kommer det inte gå över med sprayen, utan då måste jag komma tillbaka om en vecka, röntkas och få antibiotika. Men jag vägrar vara sjuk i en vecka till, så det här måste bara hjälpa. Det finns inget annat alternativ, punk slut.

Härlig fredag jag haft, verkligen.

Men eftersom det är fredag tänkte jag dela med mig lite av min extremt klockrena humor:


 • Katt åt eka, fick ro
 • Katt åt fiskare, fick spö
 • Katt åt gitarr, blev stämd
 • Katt åt deg, smet.
 • Katt åt säck, sket på se'.
 • Katt åt tre flickor och tre pojkar, sex i magen.
 • Katt åt trummor, kände sig slagen

det är fruktanvärt synd om mig

Okej, nu begär jag att alla ska tycka rejält synd om mig! För det är förbannat synd om mig just nu.

Jag hostade mig igenom hela natten så när jag vaknade var mina halsmandlar så svullna att jag hade svårt att andas. Det var ingen rolig upplevelse vill jag lova. Jag gick och la mig igen, drömde mardrömmar och vaknade upp igen vid 1. När jag gått ner för stegen från min loftsäng trodde jag att jag skulle dö, allvarligt talat. Huvudet sprängde som aldrig förr. Jag har aldrig haft en sån ihärdig smärta i huvudet förut, och jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Tårarna började rinna utan att jag kunde göra någonting åt det. Jag gick sakta ut i köket och fick ännu en förbannad hostattack. Det gjorde ju inte huvudet bättre precis. Jag fick svårt att se och det var omöjligt att koncentrera mig, så jag satte mig i panik bara rakt ner på golvet. Jag masserade tinningarna och försökte lugna ner mig. Jag reste mig sedan sakta upp för att försöka hälla upp min hostmedicin(som jag tar tre gånger om dagen). Jag kunde knappt se 10 ml strecket utan fick kisa ordentligt för att se.
Jag svepte medicinen och slängde sedan i mig två alvedon, men huvudet fortsatte och värka. Det går inte ens att försöka förklara smärtan, för det gör så outhärdligt ont. 
Jag la mig i soffan och låg stilla där tills klockan blivit 7. Min lillebror var som en liten hjälte när han var hemma,  kom och frågade var femte minut om jag behövde något och höll mig sällskap då och då. Trots att han blev livrädd för min gråtattack när jag precis vaknat så ställde han upp för mig. Gullunge!

Jag var ensam hemma nästan hela dagen, och jag låg där i soffan. Jag var rädd för att röra mig, då jag trodde att huvudet skulle explodera. Skit läskigt. Jag gick upp för att kissa två gånger, annars har jag legat som förlamad.

Jag är iallafall rätt så säker på vad det är för fel nu, jag tror jag har bihåleinflammation.

"Vanliga symtom vid bihåleinflammation är att en förkylning blir långdragen och inte vill ge med sig. Du får huvudvärk, hosta och tjock snuva . Beroende på vilka bihålor som är angripna kan värken kännas i kinder, kring ögonen, i pannan eller i tänderna i överkäken. Huvudvärken blir oftast värre när du böjer dig framåt."


Det är ju nästa som om dem beskriver mig. Läskigt.
Mamma tycker att vi ska ge det en dag till, men det tycker inte jag. Jag har ju fan hostat i snart 1,5 vecka. Men jag ska sova på saken, och är det inte bättre imorgon kilar jag fan ner själv till vårdcentralen. För jag står inte ut med den här huvudvärken en dag till. Bara att sitta upp såhär med laptopen i knät är jobbigt.


Nu förväntar jag mig en jäva massa "jag-tycker-synd-om-dig-och-jag-saknar-och-älskar-dig" kommentarer som kan liva upp min meningslösa dag. För imorgon missar jag lucia, ett engelskaprov, Cafe lillebror och älskling Amelies 18-årsdag.

DET ÄR SYND OM MIG!

det blir vad du gör det till

Jag gick till skolan idag, trots min hesa röst och hostan som vägrar ge sig. Det var nog inte det bästa jag kunde göra, men det var skönt att komma ur mjukiskläderna och träffa lite folk. Början av dagen gick lugnt, men slutet var jobbigare. Huvudvärk, trötthet och så kände jag mig yr. Men nu har jag fått hem lite plugg iallafall, så om jag skippar skolan imorgon kan jag jobba igen. Men på fredag måste jag till skolan igen, pga engelskaprov och så fyller ju älsklings Amelie 18 hela år, så måste förbi henne en stund!

Sen måste jag berätta lite om matten också. Jag har ju skrivit förut att jag ska byta mattegrupp, och det gjorde jag för någon vecka sedan. Vilken skillnad!!!(det förtjänar faktiskt tre utropstecken) Min inställning är verkligen helt annorlunda nu! Förut kunde en mattelektion förstöra hela dagen för mig. Jag gick till lektionen med tanken att jag inte kunde, att jag var dålig i matte. Och det blev ju verkligen vad jag gjorde det till. Jag hade varken ork eller lust att jobba, för jag visste ju att jag inte kunde.
Jag vet egentligen inte vad som fått mig att ändra inställning, men herrergud, jag förstår! Det är inte ofta det händer inom matte gott folk. Nu går jag med inställningen att jag kan, för det kan jag ju! Nu kan jag till och med hjälpa andra. Det är stort det här. Och rätt så chockerande vad ens inställning faktiskt kan göra.
Ville bara säga det! =)

sick and tired

Jag vet inte vart jag ska ta vägen. Min hals är igensvullen pga hostan och det gör ont långt ner i bröstet när jag hostar. Det är plågsamt det här. Och vet ni? Hostmedecinen är slut. GAH!
Det blir en dag hemma idag, dock måste jag ner till pappa ikväll för att sova där. Tur att man kan cykla igen iallafall, så jag slipper gå. Fast jag vill ändå ha snö nu, synd att man inte kan få båda.

Det blir nog skolan imorgon ändå. Dem får helt enkelt stå ut med att jag hostar miljontals baciller på dem, för jag blir galen av att bara sitta hemma.

Förresten, någon granne började borra i väggfan klockan nio, tack för att du väckte mig!

.

Ni skulle höra mig nu. Eller kanske se, ni kan inte höra mig.
Jag har ingen röst kvar.

jag måste bara berätta om mina vilda helger

Vid middagen idag berättade Elias om sina vilda äventyr på demonstrationen i Stockholm igår. Så spännande det lät! Han pratade på länge om hur dem blev jagade i skogen och utfrågade av poliser i 45 minuter. Jag antog att det måste gett en rejäl adrenalinkick att springa runt sådär, men han sa att tanken att bli stoppade av beväpnade nazister inte var någon höjdare. Han berättade också att den 16 Maj ska han till Lund och demonstrera genom att ockupera ödelagda hus genom att festa sönder det tills polisen lyckas ta sig in. Det pga att det är så dyrt med studentlägenheter i Lund trots att det är så mycket studenter och bla bla bla.
Så jag tänkte efter, vad fan gjorde jag igår kväll? Jo juste, jag satt i soffan med pappa och tittade på en dokumentär om Britney Spears och åt choklad. Spännande, va?
Nu måste det för fan hända något! Seriöst, jag behöve lite fart i livet. Jag säger som Biffen, jag vill ha gymnasiet! Helst nu på en gång. Jag vill inte splittras med människorna i mitt liv nu, men jag vill samtidigt ha nytt. Nya människor och nya kontakter! NU! Jag känner mig rätt så less på rutinerna just nu. Så om någon kunde spola fram tiden till Juni 2009 ungefär skulle jag vara väldigt tacksam!


Jag har sett på Pans labyrint idag. Jag gillade den verkligen!

sjuuk

This hosta is killing me, allvarligt talat. Det kliar, det river och det smärtar långt ner i bröstet. Jag har knappt någon röst kvar heller. Huvudet tar också stryk av det, så jag ligger inte precis på topp. Natten hos pappa blev lång, riktigt lång. Fast på ett positivt sätt. Anteckna nu: jag sov till halv två. Eller rättare sagt så blev jag väckt halv två av pappa. Jag fattar inte hur jag kunnat sova 12 hela timmar. Helt otroligt! Men förmodligen välbehövligt. Det känns precis som om jag vaknat, och det är redan mörkt ute. Så kan det gå.

Frågan är om det blir någon skola imorgon... Jag orkade knappt ta mig upp till mamma idag, så hur ska jag orka ta mig igenom en skoldag?

Well well, vi får se.
Bye.

djävulens dryck

Jag har nyss svept i mig hostmedicin. Den som uppfann det borde skjutas, för det är fan det äckligaste som finns. Jag har hostat i snart en vecka bara för att jag vägrat dricka skiten, vilket kanske har varit lite dumt. Jag vet att det hjälper, men jag jag får seriöst kväljningar bara av att lukta på det. Så illa är det.
Så nu förväntar jag mig ett mirakeln, för snart hostar jag upp mina lungor, känns det som.
Min sista utväg får annars bli att stoppa ner en spagettiskopa i halsen och riva, så det slutar klia så förbannat! Det är olidligt, verkligen. Dessutom vaknar jag på nätterna av att jag hostar, och så kan jag inte somna om.
Stackars Cissi och Bffen som fick stå ut med mina bacillattacker hela dagen och natten. Och förlåt om jag var tråkig!
American Pizza, pepparkaksdeg, julmust och "Cissi-är-alltid-bäst" lindrade mina besvär litegrann iallafall <3

Idag ska jag rita, kolla på film och kanske slå in lite julklappar om jag orkar. Mamma är i Västerås, Elias i Stockholm och lillebror hos pappa, så jag är alldeles ensam. Väldigt skönt faktiskt. Sover dock hos pappa, men jag åker inte dit förrän ikväll till middagen.


jag fattar't

 • Katt åt batteri, gjorde volt.
 • Katt åt ben, gick bort.
 • Katt åt elskåp, blev proppmätt.
 • Katt åt engelsk hund, dog.

Humor, I say!

katt, åt, hur, vadå, whaaat?

Beeptestet är från och med ett förbjudet samtalsämne. Aldrig mer säger jag bara. Det ger mig en sån jävla ångest att jag kände för att gråta när jag hade gått av. Fuck it, jag hatar det. Det sista jag kommer säga om det är iallafall att skosnörehelvetet gick upp medans jag sprang.

Skoldagen var förövrigt riktigt bra, med en rejäl fight på slutet mellan David, Fredric och några tjejer. Vi vann, utan tvekan! Våra huvuden vann över deras muskler, haha.

Cissi drog en ordvits/skämt för mig idag, och jag kan verkligen inte förstå, trots att hon försökt förklara för mig x antal gånger. Så här lyder den:
En katt åt stol, satt i halsen.

Sälla, kan någon förklara? Jag känner mig riktigt korkad om jag ska vara ärlig, när alla förstår utom jag.


Jag sitter här och lyssnar på gamla Avril Lavinge låtar, och jag ska fortsätta rita på min bild till skolan.

Byeeeee.

mardömmen är här igen

Måndagar är rätt sköna ändå, för jag slutar så tidigt som halv två. Synd bara att vädret är så äckligt fuktigt idag. Om några timmar ska jag ner till Gympozz för Bodystep. Egentligen skulle jag bara vilja lägga mig i min renbäddade säng på en gång och sova till imorgon, men icke. Jag SKA, eftersom i skippade yogan förra veckan.

Imorgon är det beeptest på idrotten som gäller. Det är verkligen årets mardröm, jag hatar det verkligen. Eller, alla hatar det. Så onödigt också. Det finns inte med på våra kriterier, så det går egentligen bara ut på att bevisa hur dåligt kondition man har inför hela klassen. Och eftersom man inte får värma upp innan så får jag så ont i lungorna när jag andas. Och jag tänker hela tiden "men jag kan ju gå av när jag vill", och så går jag av när jag kanske kunde klarat mer.
Men jag ska verkligen försöka att inte stressa upp mig alls inför det den här gången. Alla andra gånger har jag typ stått utanför och hyperventilerat för att jag varit så nervös. Men nu ska jag inte stressa upp mig, inte lyssna på dem andra, utan bara låta det gå som det går.
Jag ska försöka, frågan är bara om jag lyckas....