Jag är inte bitter...

En bild från Kroatien som har legat oredigerat fram tills idag.Jag börjar tröttna på människor i allmänhet. Det känns som om hela Eskilstuna är invaderat av infekterade termiter som förpestar hela civilisationen. Jag förstår inte vad det är för fel på människor now days. De flesta lider av samma uppmärksamhetsymton, och det gör mig fullkomligt galen. Jag tror jag ska bli en enstöring och leva ensam ett tag framöver. Människor går mig bara på nerverna dag ut och dag in. Jag håller mig inne med böcker och film. Eller så ska jag spinna vidare på min och en väns teori om att strandsätta alla dessa människor på en öde ö så dem får driva varandra till vansinne istället för oss. Vore det inte en toppen ide? Någon som vill sällskapa mig och skapa vårat nya perfekta samhälle, med alla dessa eremiter på en öde ö mitt ute i ingenstans så vi överhuvudtaget slipper åsynen av dem?

Nu ska jag fortsätta att städa, drömma vidare och vara söndagsbitter.

Inspiration

Jag har lagt till ännu en kategori här på bloggen, inspiration. Idag tänkte jag tipsa om Lothar Adamczyk, en 18-åring från Tyskland jag hittat. Den mannen kan verkligen fotografera och redigera! Jag skulle kunna sitta här hela natten och lägga upp hans konst. Han inger en sån speciell känsla, och det är väl då man lyckats som konstnär. Han kan få något så simpelt se helt otroligt magiskt ut. På DeviantART finns det så sjukt skickliga konstnärer, riktigt begåvade människor gömmer sig där och jag kan spendera hur länge som helst framför skärmen och bara beundra. Så där ska jag också bli. Lägger upp lite av hans verk(och det är omöjligt att välja ut de bästa, för alla är så otroliga), resten kan ni hitta här. Scrolla ner och titta även på sidorna efter.

It takes a road to go nowhere

Skolan har dragit igång nu, fast vi har inte fått våra datorer vilket innebär att de flesta lektioner går ut på att läraren pratar. Vi hade mediakunskap de första tre timmarna idag, och läraren var extremt bra. När de tre timmarna hade gått kändes det som om jag hade kunnat sitta tre timmar till, trots att han bara hade pratat hela tiden. Tänk att kunna få tre timmar av prat roliga, det är inte alla som lyckas med det. Eloge till honom! Jag tror att fredagar kommer bli väldigt bra!
Direkt efter skolan gick jag och köpte ett par skor och träffade Biffen, sedan satte jag mig på bussen för att träna i Torshälla. Mycket springa och styrka, min kropp är rätt så mör just nu. Det var inte särskilt roligt heller att efter träningen sitta på en buss i 40 minuter, speciellt inte när man ska byta på stan. Eftersom det är Sista Sucken går det bara en massa tillfixade människor på stan, och så kommer jag där och luktar svett, sminket utkladdat på t-shirten och håret åt alla håll. Jag kände mig skapligt fräsch.

Jag sitter ensam i min lägenhet och lyssnar på hög musik och regnet. Mysigt faktiskt, och snart ska jag ta och krypa ner. Är så trött!

John Bauer

Jag har egentligen inget roligt att berätta, så här kommer en tråkig update om skolan bara.
Jag har bytt upp mig till It-media programmet på John Bauer och trivs som fisken i vattnet. Klassen är bra, lärarna är bra, och maten är utsökt. Roliga aktiviteter är det gott om också vill jag lova. Min första dag som ny elev innehöll tornbygge av lång pasta och gelehallon, och på sämre sett kan man spendera sina lektioner. Måste bara tillägga att mitt bord vann!
Flottrace i ån har vi även haft, och det är inte varje dag man deltar i ett sådant. Jag och Rasmus jobbade på flotten hela dagen, och grym blev den, minst sagt. Den höll hela loppet, vilket ingen annans gjorde, och vi lyckades komma tvåa. Trots regnet ställde ändå fyra stycken upp från varje klass, och Cissi som syns på bilden nedan paddlade tappert över, haha.
Idag drog schemat igång, men vi körde en mjukstart med mestadels information. Vi få se hur det blir i framtiden med systemet på tre timmars lektioner. Ett matteprov på 1,5 timme klarades i alla fall av idag, och jag märkte hur mycket jag glömt bort över sommaren. Hjärnan hänger inte riktigt med, och jag hade glömt bort hur trött man blir efter en hel dag i skolan. Helt slut är jag, men handbollen håller mig igång ändå, annars hade risken varit stor att jag sovit bort resten av dagen.

Från och med idag är jag ensam hemma fram till på söndag, så det blir till att njuta rejält i helgen!


konsertbilderbomb

Viva La vida

Otroligt peppade, först i kön och först med att köpa tröjor. Snygga brudar!

sååå snygga

Önskar att jag både kunde rama in och ha på mig tröjan samtidigt.

Förbandet White Lies
Fullsatt Stadio precis innan Coldplay började
Även om det inte syns så bra, så hade någon paxat ståplats i tornet
Under låten Yellow
Svettiga närbilder på självaste Chris Martin
Världens bästa


Det var alla bilder från helgen. Har redigerat ett bra tag nu, men de flesta bilder är bäldigt kassa ändå. Det spelar dock ingen roll, jag delar med mig av dem för att det hittills är det bästa jag varit med om.COLDPLAY! <3

Lyssna här på alla filmer jag spelade in under koserten!
Viva La Vida och strawberry swing är ett måste att du lyssnar på

Jag finner nästan inga ord, det var så magisk. Jag förstår inte hur dem kan vara precis lika bra live som inspelade i studio. Jag finner seriöst inga ord, det går inte att beskriva hur otroligt vackert allting var. Det är någonting som måste upplevas live helt enkelt! Vi sjöng oss hesa, klappade händerna helt röda, dansade och skrattade oavbrutet. Det var inte helt fel att förlora min konsert-oskuld till Coldplay, inte alls. Det här kommer bli mycket svårslaget måste jag säga, tveksamt att någon kommer upp i den där nivån. Den här helgen har varit den absolut bästa på länge. Bästa konserten med de bästa tjejerna. Tack Cissi, Cissi, mathilda och Lotta för en awesome helg!Syns det att vi är fans? Har aldrig känt mig snyggare, haha.

Today's the day

Japp, nu står det 0 dagar kvar här till höger. Idag är dagen, fy fan vad bra det ska bli.
Fyra tjejer, Stockholm och självaste Coldplay. Otroligt peppad!

suck

Just nu känner jag ungefär 29574057590863 saker samtidigt.
Jag tog mig glass och sitter nu här och deppar och tröstäter.

"Tänk att sitta där & dricka vin tills det skymmar med någon som kysser marken du går på""Tänk en puss på kinden och ett "jag och du".
"
Jag dog lite när jag läste det här. Så fint. Och hon är så otroligt vacker.Igår när jag gick ut och skulle ta min kära cykel ner till stan så hade cykeln blåst omkull, någon hade även pyst båda mina däck, och slängt bort alla ventiler. Vad får man ut av att göra något sånt? Vem gynnar det? Det är verkligen sånt som får ens dag att bli fullbordad, så härlig start på dagen!
Jag spenderade i alla fall både dagen och natten med självaste Cissi och Cissi, och humöret steg då! Det var så länge sedan vi övernattade tillsammans, och det blev minst sagt en perfekt avslutning på sommarlovet. Imorgon gäller det, och jag känner mig taggad. Inte särskilt nervös, mest förväntansfull. Jag håller tummarna för att jag hittar några fler fotograf- och Phoroshop nördar som kan joina mig i mina tre år på Eskil.

I can't help you fix yourself, but atleast I can say i triedKänner mig så konstig idag, min kropp hänger inte riktigt med, den är sjuk seg. Lite beslutsångest ovanpå det. Och lite regn. Och även lite ilska. Plus en trötthet som inte vill ge sig. Bara så ni vet. Nu ska jag iväg på träning

I feel the adrenaline moving through my veins

Ingen natt är komplett utan drama, så är det bara.

elektronik med egen vilja

Vad roligt att folk reagerade på förra inlägget, sånt är roligt! =) Såg att statistiken ökat också, väldigt roligt!

Jag måste bara snabbt berätta att min mobil lever numera sitt egna lilla liv, och skärmen får ibland för sig att antingen bli helt vit, blå eller bara hänga sig. Så ifall någon försöker få tag på mig ikväll och jag inte svarar beror det på det.


Peppar för en awesome kväll!

Never trust a girl who can handle PhotoshopEn sak som slagit mig är att jag inte riktigt vet hur jag själv ser ut. Jag tycker att jag ser väldigt olika ut på de flesta bilder, och allt mixtrande i Photoshop får mig att undra ännu mer hur jag egentligen ser ut. Vissa bilder tycker jag att jag ser hemsk ut på, vissa är bättre. Vilket av dem stämmer? Eller beror det bara på vinklar och ljuset? Många är ju så att de antingen blir jättebra på foto, medan andra ser bättre ut i verkligheten. Är bilden jag ser i spegeln hur jag verkligen ser ut, eller ser andra mig annorlunda? Många har ju skeva självbilder, så hur ska jag kunna veta egentligen? Hade man haft en enäggstvillingsyster hade det ju varit enklare, men nu är ju inte fallet så.
Kanske skulle jag behöva filmas en hel dag för att sedan få titta på det för att se hur jag ser ut utifrån. Fast jag hatar att se mig själv på film.. Betyder det att jag hatar hur jag egentligen ser ut? Hur det nu än är..
Jag har fått höra av ganska många att jag är väldigt lik Hermione Granger i Harry Potter. Några andra har påstått att jag är lik Kelly Clarkson. Senast idag fick jag höra att jag är så mycket som identisk med henne i den här videon. Är det kanske de mörka ögonbrynen och det ljusa halvlånga håret som är likheten? Annars ser jag faktiskt inte så mycket som är likt, och det gör mig förvirrad.

Kanske beror det helt och hållet på vem det är som tittar. Jag har tänkt mycket på det, hur det kommer sig att vissa personer gillar vissa saker, tycker vissa saker är snyggt eller varför endel gillar viss musik och andra inte. Vad är det som avgör vad man tycker om och inte? Kanske är det så med utseendet också, att enligt vissa är jag lik nörden i Harry Potter och enligt andra som tittar är jag inte alls det. Vem kan då avgöra hur jag egentligen ser ut, om alla ser det olika?

Fattar någon vad jag babblar om? Eller är det bara den utmattade Agnes som svamlar?

update

Dagarna går på i snabb takt, knappt så jag hinner med faktiskt. Jag är hemflyttad igen och jag känner verkligen nu hur mycket jag saknat det. Det är otroligt skönt att vara hemma igen! Även om jag inte saknat alla jävla uppförsbackar som omger mig, så känns det ändå som en bagatell. Tänk dig att inte ha fått sova i din egen säng på över 7 veckor! Jag ska se till att njuta riktigt de här sista sommarlovsdagarna. Nästa helg ska vi börja måla om mitt rum, och det ska möbleras om och handlas nytt, underbart!Idag träffade jag bland andra dessa två brudar på Djurgården, och vi hade väldigt kul! Jag har minst 20 väldigt oseriösa bilder, men är rädd att få lite smått stryk om jag lägger ut dem. Am I right? Cissi, Cissi, Henke, Johan och Isac joinade oss också.

När jag kom hem från träningen idag hade jag en liten fläskläpp och hade bitit hål på insidan av läppen, blåser på fingrarna på grund av klistret, en sträckning på innerlåret och en jävla träningsvärk från i måndags. Kommer nog ta ett tag att vänja sig vid det här tempot!


Måste också bara snabbt berätta att jag drömde härom natten att min mobil hade gått sönder, och att jag var tvungen att sälja min Coldplay biljett för att ha råd med en ny. Jag var ganska lättad när jag vaknade, haha! Inte många dagar kvar!

Lina Flodins

Jag kom med bland finalisterna i Linas redigeringstävling, så nu tycker jag att du ska ta och rösta på mig. Jag är numer 7, och du rösta här till höger i menyn där det står "röstning" som rubrik! Fråga om du inte förstår :) Hoppas fan att du röstar!

familjemiddag

Just nu har jag hunnit med att packa lite av mina saker, städat rummet lite, cyklat genom ett minst sagt fullt torg, städat även hos pappa, diskat och gjort en sallad. Jag ska göra middag åt sju personer idag, för igår landade mamma på svensk mark igen . Klockan sju kommer alla, och jag ser väldigt mycket fram emot det. Det ska bli så skönt att flytta hem igen och snart återgå till vanliga rutiner igen. Jag har faktiskt inget emot att skolan börjar om 12 dagar, jag ser mer fram mot det.

Nu ska jag återgå till matlagning. Winnerbäck spelas högt på pappas begäran, och jag mår riktigt bra.

gårdagen i bilder

Igår for jag iväg med min lillebror och pappa till parken zoo för att hälsa på min arbetande storebror. Det var strålande sol och jag var på gott humör. Det fanns en hel del fula och konstiga djur, men även en del intressanta, haha. Vi utnyttjade även min brors kontakter, så vi smällde i oss varsin enorm mjukglass, thaimat och blev till sist överösta med både popcorn, kaffe och sockervadd. Allt gratis.
"En sockervadd till min sockersöta syster?". Kan man motstå att ta emot sockervadden om man får en sån komplimang, trots att man är sjukt mätt? Nej, jag tackade och tog emot. Sen sträckte han dock fram en pappersmugg full med pärlsocker och sa "det här är vad du äter Agnes", och då kändes det inte lika bra längre.
Mamma åker till Australien för att se kängurus, men inte fan behöver man det!Chill i skuggan

Albinokänguru med ett fult ailienbarn i pungen


Jag menar, vad är det här egentligen? Benen ser ut att vara brutna åt fel håll, fast punkfrillan är ju ganska cool ändå

Efter flera timmar på parken träffade jag Cissi och Cissi på stan för att fika ännu mer, kände mig skapligt uppblåst vid det läget. Sen hem för att duscha, och ut på en låång promenad igen!Stolt och trött


Nu har jag avklarat mina första match på nästan tre år, och jag känner mig faktiskt ganska stolt över mig själv. Jag var knappt nervös alls, för Becca hade lyckats lugna ner mig bra på bilvägen dit. Vi körde 3x20 minuter och tack vare den långa tiden hann jag komma in i spelet bättre och bättre. Jag fick dessutom spela mittnia, och jag har alltid hatat den positionen. Du ska verkligen kunna styra upp spelet, och jag som inte ens kan namnen på alla än, eller ens spelat match med dem förut, hade det ganska tufft. Jag lyckades i alla fall göra två mål, och jag gjorde inte bort mig helt även om jag gjorde en del fel. Bra känns det, och det känns som något jag är villig att satsa på. Min kondition är dock absolut inte vad den varit, så jag var rätt slut måste jag erkänna. Jag kommer definitivt sova gott inatt!

När jag satte på mig den svart/gula tröjan och tittade mig i spegeln kändes det verkligen annorlunda. Till och med Becca sa att det såg konstigt ut, haha. Inte lätt att bara byta färger sådär..

Jag spenderade den första halvan av dagen på Djurgården med Cissi, Cissi, Axel och Marina, det var mycket trevligt! =)Mycket seriöst redigerat bild på mig från Åhus 07.

Göksten

Idag tog jag mig i kragen och steg ut på handbollsplanen igen. Första inomhusträningen för mig på nästan tre år. Jag velade länge, men nu har jag bestämt mig att ge det en ärlig chans. Nya handbollsskor ska inhandlas, för mina fötter led verkligen under träningen. Dessutom började vi med löpning utomhus, och jag har inte joggingskorna med mig, det brände härligt. Inte.
Bra känns det i alla fall, hoppas att den känslan håller i sig! Imorgon är det träningsmatch i Katrineholm, alltså första matchen på år, jag är redan nervös om jag ska vara ärlig.

Love
Måste bara tala om att ni är det absolut bästa jag har. Jag kan inte i ord beskriva vad ni betyder. Tack för att ni är ni och för att ni alltid finns, för vet inte hur jag skulle överleva annars.
Jag älskar er så oändligt mycket.

Eskilstunabild
Ännu en gång sitter jag här mitt i natten och spelar musik och konverserar på msn. Det börjar bli lite av min rutin, att chatta långt in på natten. But I like it! Jag går upp så tidigt jag förmår mig på morgonen för att inte sova bort hela dagen, men på något sätt spelar det ingen roll vilken tid jag steg upp, jag blir sittandes här ändå.

På fredag börjar handbollen igen, och på lördag flyttar jag hem igen. Lovely.