Fortsättning Stockholm

Den här veckan har tagit kål på mig, helt ärligt. Trots att jag låg i sängen klockan 9 igår är jag död idag. Min kropp är som gelé, mitt huvud värker och jag kan knappt hålla ögonen öppna. Fast jag ska spendera näsan i plugget idag också. Naturkunskap, webbdesign och svenska. Kommer jag orka? Svar nej. 

Klockan 7 ska jag och mina bröder dock bjuda ut pappa på födelsedagsmiddag, och imorgon kommer my grrls hit som jag inte träffat på evigheter känns det som. Lite positivt iallafall! Trots att jag varit en riktigt bitterfitta hela veckan, blääää. 

Bilderna är från när min klass var i Stockholm i måndags:


Citat från David på bilden: "Säger att man är ful, så är man mig ;PppPpPPPPpPpP"

svart och vit

Jag är D Ö D, att gå upp halv 6 är inte nådigt. Därför tänker jag lägga mig nu, och jag kommer sova förbannat gott. 

Ps. det här med att välja ut favoritbild och redigering är fan inte lätt. Svartvit eller färg? 


25/3 -10

Även den här helgen har varit fin, mycket fin. Dock är jag dötrött, men det har det varit värt. Tacopaj 4 på natten i ett mörkt kök tackar man ju inte nej till.
Den här veckan kommer min klass ha hand om 10 italienare som ska bo hos oss, och imorgon står klockan på halv 6, för en tripp till Stockholm. Frågan är hur fan jag ska orka upp. 

Allra sist måste jag bara säga att jag är sjukt nöjd med mitt nya objektiv. "With all your lies, you're still very lovable"

För tillfället är jag helt fast i bandet Bon Iver, och speciellt sångaren Justin Vernons egna album. Efter att hans fru Emma dog i sjukdom isolerade han sig i en stuga i Wisconsin där han skrev musik, och spelade in sig själv 800 gånger per låt. Han tänkte först inte släppa albumet, men efter positiv respons gjorde han det ändå. Jag är helt fast, kan inte sluta lyssna. Jag vill bara krama om honom och ta med honom hem, haha.paintballday

Idag körde jag och min kära klass paintball på idrottslektionen. Vi har fördelarna att John Bauer äger något paintball-kit tillsammans med Västerås, så vi fick spela gratis. Matcherna var alldeles för korta, men det var ändå sjukt roligt. Adrenalin och spänning i ett, helt klart värt smärtan av att bli träffad. Det var en perfekt dag att spela på, medan vi väntade på vår tur satt jag i bara t-shirt mitt i solen. Jag har saknat dig värme!

Alla bilder är tagna av Jenniina och Kelly, eftersom jag själv var upptagen med att springa runt helt skjutgalen på planen. Dock redigerade av mig. Måste först bara varna för väldigt sexiga dräkter och snygga Hannibal-hjälmar. 

Konstigt det här med hatkärlekKina Grannis

Måste bara meddela för alla där ute om hur otroligt begåvad den här tjejen är, Kina Grannis. Jag skulle varken tacka nej till hennes utseende eller röst. Det är nästan så jag sträcker mig så långt och säger att jag tycker hennes Regina cover är bättre än originalet, och jag älskar Regina. Hon blev dessutom känd via Youtube, det tycker jag är rätt coolt, för nu har hon gjort ett eget album. Jag älskar även hennes signatur i början, den ritade flickan med gitarr.

Regina Spektor - the call cover with Kina Grannis

Valentine - Kina Grannis

Rihanna - disturbia cover with Kina Grannis

söndagsångest


Johnossi - break into school(late at night)

Jag har tänkt på hur många dagar som går på utan att man egentligen kommer ihåg dom. Det kan inte vara så många dagar om året man verkligen minns och kan se tillbaka på. Jag menar, jag kan inte nämna vad jag gjorde onsdagen för 3 veckor sedan. Fast det kanske säger mer om mig. Det är ju rätt sorgligt egentligen, att man lever varje dag av sitt liv, men ändå inte kommer ihåg det sen. Haha. Idag är en sån dag jag absolut inte kommer komma ihåg om några dagar, för den är riktigt meningslös. Sista dagen på lovet och solen skiner. Jag sitter dock inne och hade tänkt fortsätta med det resten av dagen med meningslösa tidsfördriv.

vi

Det här är mina fina vänner, Cecilia och Cecilia:

påskhelgen

Jag tänkte bara meddela att jag har haft en av de absolut finaste helgerna man kan tänka sig.
Jag firade en riktigt bra födelsedag med perfekta presenter. Jag är bland annat ett objektiv, Nikkor 50mm 1.8D, rikare tack vare mamma och pappa, och min lillebror hade köpt 10 LP-skivor till mig på loppis som jag tjatat så mycket om att jag vill ha på väggen. Resten av helgen spenderade jag i en liten säng hos min fina man. Jag har haft det oförskämt bra hela helgen och mitt påsklov hade inte kunnat börja bättre. 

Nu ska jag strax förbättra min dag ännu mer genom att träffa mina bästisar. 


Iste, och ett påskägg från Kåsan :*"I’m not crazy 'cause I take the right pills everyday"

Jimmy eat world - bleed america


Idag spenderade jag kvalitetstid med fina vänner, och jag bjöds på kladdkaka som en tidig födelsedagspresent. Vi åt en trevlig middag med Karins familj, sen skippade vi nagelmålningen och körde hundraprocentigt på ett gammalt playstation, och Karin utklassade mig varje gång. Jag kan varna om att jag är allt ifrån söt när tävlingsinstinkten tar in.
Jag tycker om er tjejer, mycket! 

Idag är det min dag, 17 bast.