jag har det fan jobbigt

Varför ska det bästa i livet alltid ta slut så snabbt? Det gör fan riktigt ont. 
Jag pratar om min kärlek till färsk ananas. Jag blev så lycklig när jag såg att mamma köpt mig en ananas, och så fort den mognat skar jag upp den. Men till min besvikelse kunde jag bara ta några tuggor. DET GÖR SÅ FÖRBANNAT ONT I TUNGAN AV ATT ÄTA FÄRSK ANANAS

jävla vinter

Igår kom jag tillbaka hem till Eskilstuna runt 7 tiden, och då var mitt tåg 1 dygn, 2 timmar och 40 minuter sent. Jävla Vinter! Det var skapligt skönt att komma hem måste jag erkänna. Inatt ska jag sova i min egna säng som jag inte gjort sedan i torsdags. Man ska uppskatta det lilla. 
Jag har total bloggtorka och bjuder bara på lite snöstorm-bilder från dalarna, och tänker på älskade Amelie som befinner sig i varma Thailand. Avundsjuk? Inte alls.. 


18/2 -10

Grattis till min mormor som skulle ha fyllt 80 år idag
Love you!


Imorgon drar jag till Dalarna över helgen och kommer tillbaka på måndag. Kameran lär fyllas med massvis av vinterlandskap, och jag lär frysa värre än här. Men det ska ändå bli skönt att åka bort över helgen, det ska bli mysigt.

Ciao.

det här är definitivt min humor


grooveshark.com

Jag har haft problem med spotify sen i november när jag är i skolan på skoldatorn. Hemma funkar det som det ska, och trots att jag ändrat proxyinställningarna har det inte funkat. Idag fick jag ett tips av min klasskompis Tom att bli medlem på Grooveshark istället. Det är gratis och funkar precis som Spotify fast du behöver ingen inbjudan och slipper reklam. Awesome!
Så alla vi stackare utan spotify har nu en räddning.

isn't he gorgeous?


pics från i helgen

Senast jag träffade lilla Rasmus kunde han inte gå, han hade varken hår eller tänder och han pratade inte. Nu gör han allt det där! Helt galet snabbt har det gått. Han är fortfarande sjukligt söt, och med de stora blå ögonen och kritvita håret ser han ut precis som jag gjorde när jag var så liten. Han har sjukt långa ögonfransar och som Viktor sa tror jag att han kommer bli mästerflirtare med dom.

Idag har jag pluggat Naturkunskap som fan, och jag ska fortsätta mitt projekt i mitt rum framför Paradise Hotel strax. Jag har fått en ny garderob och körde ut en hylla, så det ligger saker precis överallt.