jag ska aldrig sjunka så lågt och skylla på blogg.se igen!

you're gonna go far kid - the offspring
Jag firar att min blogg fungerar igen genom att ha en(hittills) grym helg. Igår kom jag hem 230 bilder rikare från Karin efter att ha haft en riktigt mysig fredag tillsammans med henne. Idag såg jag "snabba cash" på bio med ett gäng härliga människor, och imorgon ska jag träffa lite efterlängtad släkt. Jag tycker livet flyter på förjävla bra, jag önskar att det kunde fortsätta såhär ett tag nu!
Designen ser inte riktigt ut som den ska, men jag jobbar på det. 
Nu ska jag våldgästa min kudde, godnatt!

undisclose desires

Jag sörjer min blogg lite.. eller väldigt mycket egentligen. Men jag har lagt ner så mycket energi på den nu att jag inte orkar fortsätta försöka. Det får se ut såhär ett tag. Jag har ändå inget vettigt att skriva om eller lägga upp. Så jag sätter punkt här och återkommer när jag fått ordning på problemet. Tröstar mig med lite Muse och försöker plugga matte.
Ciao.Muse kommer till Roskilde i sommar, någon vill dit.

superwoman

Imorse blev jag kallar för stålmannen på grund av att jag har röda stövlar och blåa jeans på mig. Jag hade inte tänkt på det, men det stämde ju faktiskt. Nu är jag i skolan och har jag webbdesign, men min kreativitet har sprungit iväg, så jag gjorde en liten illustration istället. Det är ju rätt likt faktiskt, speciellt armmusklerna är identiska. Eller vad säger ni? Jag vet att QueenDavve tycker om den iallafall.  
Problemet med bloggen är att den syns som den ska i Mozilla, men inte i explorer. Har inte kunnat rätta till det, men jag jobbar på det. I värsta fall får jag börja om från scratch.

damn it

Jag tror att min kära klasskamrat Jonatan kom på felet.. Ni som bara ser ett vitt stort mellanrum till höger och inte kan läsa gamla inlägg, använder ni Internet Explorer? Ni som ser min meny istället, använder ni Mozilla Firefox eller någon annan webbläsare?

Och till den stora frågan: är det någon som vet hur man ser till så att ens hemsida ser likadan ut i alla webbläsare?

Jag får psykbryt, jag har suttit och försökt få det rätt sen jag kom hem. Istället för att plugga... Det spelar ingen roll om jag återställer alla stilmallar och kodmallar, det syns ändå inte i explorer... damp.

Btw

Är det förresten fortfarande folk som inte ser min meny och gamla inlägg?

home sweet home

Igår kom jag hem från en kort resa till Danmark. Sammanlagt färdades vi 21 timmar mellan onsdag till fredag, så nu är jag jävla sliten. Tågen var inställda pga frosten, så resan tog dubbelt så lång tid som den skulle för att vi satt ihopträngda i en buss timme ut och timme in. Sammanlagt har jag åkt 8,5 timme buss på knappt två dygn, och det är fan inte okej. Dock var det värt det, för jag fick ta adjö av Gerda och träffa släktingar jag aldrig förr träffat. Vi övernattade hos mammas urgulliga kusiner Mona och Leif, vilket höjde humöret.

Nu vill jag att livet ska bli så vanligt som möjligt och gå tillbaka till alla rutiner. Det behöver inte hända något alls på mågra månader, jag vill bara ha det så lugnt som det bara går. Jag är trött på drama för ett tag.

Idag ska jag fira mah littlebrotha som fyller 14 och numera är över en decimeter längre än mig. Sedan ska jag på äventyr i Slagsta med Mathilda. Det ser jag fram emot!


sov gott ♥


Vila i frid fina, fina Gerda

Jag vill inte ha några fler dödsfall nu,
jag är så jävla sliten.
Det tär fan sönder mig.

death cab for cutie - brothers on a hotel bed

2010

Nyårsafton firades med mina älskade tjejer, och ett gäng nya och trevliga ansikten:
ett för jävla bra firande.
Bra avslut och en bra början. Lämnade dock kameran hemma, men det var nog lika bra. Det enda negativa var att jag behövde gå från stan och hem, i dessa skor. Jag vaknade idag med mystiska blåmärken, mörbultat vänster knä och blåsor under fötterna. But so worth it

Fick även reda på igår att jag är erbjuden ett helg sommarjobb på ett café i Johannisdal i år, vilket är jävligt great. Varm sommar, festival och jobb, ja tack.