28/7 -10

Imorgon åker Cissi, Cissi och jag till älskade Göteborg och sover på hotell två nätter, går på Liseberg, äter ute och bara har sommarlov liskom. Fan vad jag ser fram emot det!så fint


källa

19/7 - 10


Kent

Igår var jag på Kent!! Jag köade i fem timmar innan det var insläpp och riktigt bra platser fick vi. Näst lägst fram hela konserten. Fast det fula var att de gänget som stod i raden framför hade kommit tio minuter innan insläpp och trängt sig före precis alla, nada respekt, så fult. Dock var scenen högt upp så jag såg alldeles utmärkt. 

När det var en kvart kvar av det värdelösa förbandet började regnet ösa ner, och det slutade inte förrän absolut sista låten. I två timmar regn stod vi och skrek, men det gjorde ingenting. Jag märkte inte ens när regnet slutade, för jag var så inne i musiken. Regnet förstärkte nästan känslan ännu mer, och eftersom det inte var kallt berörde det ingen. Jag är egentligen inte något stort fan av Kent, men även jag tyckte att det här var riktigt jävla bra.
Imorgon kommer min recension i tindingen! :D

bff's

Förra helgen var det VM final, och det skulle vi såklart gå in för med ansiktsmålning och plakat. Sjukt hur involverade vi faktiskt blev, då ingen av oss är särskilt intresserad. Kul var det hur som! 

Vet inte hur jag skulle klara mig utan er grrls, ni är det bästa som finns.
du är det sötaste jag vet12/7 -10

Jag har så otroligt mycket bilder från veckan som jag varken redigerat eller publicerat. Några jag verkligen tycker om! Det har hänt så jävla mycket på en vecka, men nu har jag äntligen sommarlov på riktigt och kan slappna av utan att oroa mig för föreläsningar och presentationer. 

I helgen var jag hos min kusin, hennes son Rasmus och pojkvän i Stockholm. Rasmus kan aldrig sitta still, det får förklara skrapsåret han har på kinden, haha. Han kan inte riktigt gå, utan han springer liksom, och så ramlar han hela tiden. Han gråter kanske en minut, sen är han ute och springer igen. Det är så gulligt att se hans tjocka små ben springa runt på gräset. Pappan James kommer från Australien och har fört hit något som heter paddle surf, som jag fick pröva på. Som att surfa fast man står upp och paddlar. Hur kul som helst, och förvånansvärt lätt!

Hur söt är han inte?!


En vecka kvar till lov på riktigt

Igår efter praktiken träffade jag kära John Bauare och även lite nya ansikten, men min trötthet förstörde lite, fast det var trevligt ändå! Idag tänkte jag passa på att sova sådär onödigt mycket, bara för att det är helg liksom. Istället vaknade jag av mig själv halv tio. Så lite sover jag inte ens när jag är pigg, haha. 

Jag tog i alla fall en timmes dusch, har trimmat min undercut och packat väskan idag. Jag ska spendera helgen i Hampetorp med min pojkvän och hans familj. Det ska bli riktigt mysigt med grill och bad. Vi skulle åka båt till någon ö också. Jag älskar sommaren!