29 Juni -10


Direkt efter praktiken idag så drog jag med min lillebror ut på gräsmattan. Vi lyssnade på musik, åt vattenmelon och läste. Det är fan kvalitetstid! 

För övrigt tar praktiken död på mig, jag är så trött om dagarna att jag har svårt att hålla ögonen öppna. Dock kanske det mer beror på min brist på disciplin vad det gäller sömn. Fast vem prioriterar sängen framför bad på ett sommarlov, trots jobb?

as far as being young and wild, i'm up for whatever


Två galet bra låtar(Bobby & Roscoe) av Johnossi från deras nysläppta album. Ett band jag aldrig kommer tröttna på, galet jävla bra! Min musiksmak exakt. Annars spelar jag sönder Kent för tillfället, för jag har fått jobb 17 Juli att recensera deras konsert. Jag är nervös, jag har aldrig gjort något sådant förut, och jag vet inte mycket om Kent egentligen. Dock ska det bli jävligt kul, kommer känna mig så cool att komma dit som "press", haha. 

Jag har långhelg nu och är ledig från praktiken, så idag har jag sovit onödigt länge och solat bland annat. Det är så skönt med sommarlov.
Förövrigt har jag kommit på varför jag tappat mitt fotosting den senaste tiden, det känns som att jag gör samma sak hela tiden. Jag kan Eskilstuna och har fotat varje hörn känns det som. Fram tills jag fått min lön(då jag förhoppningsvis inhandlar mig en sprillans ny kamera, yaaaay) har jag bestämt mig för att utmana mig själv. Jag ska börja fota över- och underexponerade bilder så att det inte blir "likadant" hela tiden, så det blir annorlunda resultat. Jag ska våga göra annorlunda grejer och inte redigera på mitt vanliga sätt. Jag älskar ju egentligen att trixa i photoshop med lite halvdåliga bilder. Jag ska utveckla det som är "min stil" lite, tror jag. 
barndomsbästis

Min bästa Karin ligger på sjukhus. Önskar att jag fick besöka dig, min fina fina vän. Trots att jag vet att du snart får komma hem, så gör det ont i mig när du har ont. Krya på dig!Du är hoppet i ett Iq-fritt land

De närmaste tre veckorna är jag upptagen med en kurs/praktik på högskolan som riktar sig till gymnasietjejer. Det handlar främst om kommunikation, teknik och design. Vi har fått olika uppdrag för varje grupp och ska hjälpa riktiga företag med problem de har. Det är hittills riktigt intressant, och faktiskt roligt. Även om det tar upp 6 timmar om dagen på mitt sommarlov så är det värt det. Dessutom får jag betalt för det!

Jag har hamnat i grupp tillsammans med fyra andra vettiga och motiverade tjejer. Imorgon har jag gått klart första veckan, och jag är så glad att Cissi tipsade mig och jag verkligen tog mig dit. Nu slipper jag tristessen av sommarlov i Sverige som jag vet att jag annars skulle ha. Juli och Augusti ska njutas!

Här är lite foton från min brors student förra helgen:

Politisk som min bror är skippade han det klassiska med sitt namn och klass på studenthatten, det blev istället "revolution 2010".storebror

Imorgon tar min älskade bror studenten. Grattis! 
Jag vet att du kommer bli något stort, oavsett vad du gör. Jag älskar dig.  


skolavslutningen.

Det blev lite för mycket bilder att publicera här, så jag sammanställde allas foton till ett bildspel. Lite internskämt och sånt som vi samlat på oss under året. 


fredag

Min fina klass gav mig en perfekt avslutning. Här är början av bilderna:

(färgerna blir grön-blåa av någon anledning när jag lägger upp dom här, inte okej...)12 veckor frihet

Igår hade jag en så sjukt skön skolavslutning. Kvällen var lyckad, alla var glada och stämningen var på topp. Fan vad jag njöt av solen och gräset under barfota fötter. Det låg högklackade skor över hela gräset och alla hade bara ben och somriga kläder. Det kunde faktiskt inte vara särskilt mycket bättre. 

Bilder kommer så småningom, sådär 130 stycken. Eftersom mina nattgäster kände för att vakna halv 8 i morse ska jag sova nuuu och orkar inte redigera. sommarlov: 1 dag kvar

Eftersom båda mina sommarplaner hittills har ställts in har jag kommit på några backup planer. Antingen drar jag med mig ett gäng på en sista-minuten resa till typ Grekland(vad sägs om Kárpathos för 300 spänn?) eller någon annan trevlig och solig plats. Det kan ju dock vara lite svårt med folk som både har pengar, tid och tillåtelse. Min andra reservplan är att spendera mina pengar på något jag velat göra i flera år. Jag ska åka utanför centrala Stockholm och hoppa fallskärm! Jag har velat gjort det hur länge som helst, och när mammas australiensiska kompis Aleks var här i helgen och berättade om sina hopp blev jag(om möjligt) ännu mer peppad. 

Jag hoppas mest på en utlandsresa, även om det bara innebär att ligga på en strand och glassa. Att hoppa fallskärm vore ju inte heller så fel. Jag vill ha någonting att se fram emot och vill inte vara fast här hela sommaren. Något av dessa blir det alltså.

Imorgon går jag min sista dag som etta på gymnasiet.
Hur härligt?


Källa