midnatt

"Tänkte bara ringa och säga och säga att jag älskar dig. Godnatt, hejdå"

21 jävla juli

Jag har den jag har den jag har den, den är min!


Jag är fruktansvärt stolt ägare över en Muse biljett. Trots att jag hade sjukt svårt att få till en seriös bild så kände jag ändå att biljetten var värd att posera för. 21 juli smäller det, tillsammans med Angela, Julia och Lottis. Vi ska stå och hoppa till ett av världens bästa liveband. Jag är redan galet taggad, can't wait!

i brist på annat

Hälsokontroll... Bara ordet talar för sig själv, och det får det att krypa i benen. Det spelar ingen roll vilken skolsköterska det är(vad jag upplevt än så länge), alla beter sig likadant. De lägger huvudet på sne, pratar med en löjligt mjuk och vänlig röst och de försöker tömma dig på varenda liten detalj om vad du någonsin mått dåligt över. Det kryper i hela kroppen på mig när jag sitter där, och jag får lust att provocera bara för att se hur den där extremt vänliga tanten ser ut arg. Även om jag skulle ta droger eller liknande, av vilken anledning skule jag berätta det för henne?
För vissa är det säkert ett bra alternativ, att häva ur sig allt till någon främling så man slipper bära det själv. Men det är så långt ifrån hur jag fungerar. Det känns bara sliskit när hon sitter där och stirrar mig i ögonen med huvudet lutat lite åt höger. Jag vill bara fylla i den där jävla blanketten och sen gå, för jag känner mig så otroligt obekväm. Skolsköterskor gör mig obekväm.

Nu ska jag fortsätta skriva om radio och designa min mediakunskapsbok. Tjaaarå

Knights of Cydonia

Sjukt jävla galet! Taggar inför biljettköp på torsdag, jag ska ska ska dit :D
And how can we win
When fools can be kings?
Don't waste your time
Or time will waste you

No one's gonna take me alive
The time has come to make things right
You and I must fight for our rights
You and I must fight to survive

you built up a world of magic because your real life is tragic


På torsdag klockan 10 släpps biljetter till Muse konsert i Stockholm den 21 Juli. Jag kommer garanterat befinna mig där! Jag känner mig redan peppad. Ståplats med några klasskompisar och äntligen har jag något att se fram emot i sommar. Varenda sommarjobb jag sökt har nekat mig eller låtit bli att svara, men nu har jag något jag redan längtar efter. Fast ledighet och sol skadar ju inte det heller.

Jag är ledig på måndag, och jag behöver verkligen en långhelg. Jag har varit sjuk i en månad ungefär och det är inte roligt längre. Jag behöver kurera med te och lite choklad känner.

seriöst ska det va'


13 Mars -10

Gloria - Bassflow remixSolen skiner, jag traskar runt i mina blöta tygskor med kameran på axeln och musik i öronen. Om 3 veckor fyller jag 17 bast och det är påsklov. Jag har fått ett filmredigerings-jobb då en 9 timmars film ska bli till 1 timmes, jag fotar till två roliga projekt i skolan, och idag njuter jag av helgen och en natt att se fram emot.

soooooool ♥

Jag blir så lycklig när jag tittar ut genom fönstret om dagarna, och att det är vattenpölar i mina tygskor rör mig inte alls. Äntligen smälter det! Till och med min fågel har vårkänslor, han har letat upp sin skål och lagt sig och börja ruva på diverse saker igen. Jag är sjukt inspirerad och jag har fotat i princip varje dag sen solen kom fram. Jag har brainstromat fram så galet mycket idéer att det kliar i fingrarna för att få genomföra dom. 


My mouth is dry with words I cannot verbalize

"Jag har aldrig velat och kommer aldrig vilja bli sedd som ett offer. Jag är trasig och knäpp, men det sista jag behöver är att någon tycker synd om mig. Jag föredrar ett slag i ansiktet och någon som talar vett i mig - Jag ska springa ifrån demonjävlarna"

Stolt tjej

Idag stampade jag frivilligt sönder isen på vattnet i Skjulsta med kläderna på för att få bra betyg i idrott. Jag har aldrig trott att jag var så ambitiös, när jag dessutom redan är sjuk. Nu är jag förjävla stolt och det känns bra att jag genomled det. När min idrottslärare berättade att vi skulle bada isvak vägrade jag på en gång. Så mycket lyssnade jag på min första intuition... Jag tappade andan och kippade efter luft samtidigt som jag skulle blåsa i en jävla visselpipa och ta mig upp på "rätt" sätt. Jag överlevde, trots att hela min kropp svullnade upp väl inne i bastun. Jag trodde ett tag att jag skulle tappa andan och dö, men fan, jag klarade det! Som rubriken säger, stolt tjej.även jag kan underhålla

Efter en jobbig söndag lever jag nu på hostmedicin och har i princip ingen röst kvar. Min hesa(eller sexiga, som jag fick höra) stämma underhöll många idag i skolan, jag fick många att skratta och min lillebror känner sig hotad för att jag nu låter manligare än honom på rösten. Jag försökte nyss sjunga med i någon låt på Spotify, det lät ytterst intressant! Det är nästan så att jag överväger en videoblogg så ni får höra hur förjävlig jag låter. Då kan jag ju samtidigt visa upp dagens outfit. Haha, tror att jag skulle bli en utmärkt modebloggare.

Jag vet inte om jag är hög på hostmedicin eller om det är tröttheten, men det är nog bäst att jag gör något annat nu!