u-u-undercut

Jag har skaffat mig en undercut, som jag lätt kan variera bara genom att släppa ut överhåret. Än så länge trivs jag i det! Känns som om det är jag på något sätt. 
22 maj

Det känns verkligen som sommarlov idag. Termometern står på över tjugo grader i skuggan och jag kunde cykla hem runt midnatt i tunna strumpbyxor, ett linne och en tunn kofta. Jag har solat på en studsmatta, min hud skiftar i rött och jag har fått fräknar. Jag har ätit god sorbetglass och fått mina ben myggbitna tillsammans med Mathilda och Cissi. Det känns så sjukt mycket som sommarlov idag, men det är faktiskt inte ens två veckor kvar. Ynka två veckor. 

variation

Igår fick jag den goda nyheten att jag kommer få mvg i slutbetyg i naturkunskap
och mvg på min senaste programhanteringsuppgift. Woho!
Matte nationella del B gick faktiskt bra idag, jag svarade på allt och det kändes som om det blev rätt. Känns så lättande.

Imorgon kommer det minsann hända grejer, och jag ser nervöst peppande fram emot det!


Le Love ♥


+ 20 i skuggan

Jag satt precis på balkongen i 1,5 timme i endast shorts och linne. Alldeles för stora solglasögon och en bra bok. Jag klagar inte! Du är välkommen värme.

Igår tog jag en spontan promenad mitt i natten med en fin vän. Det är nog bland det bästa som finns, dessusom var vädret svalt och vi gick runt i nästan två timmar. Mysfaktor.

Le love ♥

SUMMERNIGHTSANDNEONLIGHTS

Idag tröstäter jag godis, pluggar och lyssnar på Muse.Källa: EeehOoops @ Deviantart

bra jävla dag

Den började med idrott på morgonen med 3 timmar fotboll, som faktiskt var förvånansvärt kul i den stekande solen. Sen överraskades jag med ett VG på mitt geometriprov! Jag var till och med tvungen att fråga min lärare om han var allvarlig, jag som trodde jag var precis blivit godkänd. Sån jäävla lättnad! Mitt argumenterande tal gick prima, och nu väntar en joggingtur. Feels good. 

Bilder från fika förra veckan: