Put on your dancing shoes

Min mamma är rätt bra hon ibland. Min vecka har varit katastrofal så igår kom hon med en present som skulle muntra upp mig. Hon lyckades mitt i prick! Nu är jag ett äkta Dr. House fan, så jävla klockrent! Gregory House motto är "everybody lies" och "it's never lupus". Jag såg klart sista avsnittet av säsong 4 inatt, kan knappt vänta tills jag får börja på säsong 5!

Strax ska jag bege mig mot stan för att möta upp min fina vän, shoppa lite, köpa middag och ikväll ska det dansas. Hoppas på en lyckad kväll så att veckan kan sluta bra i alla fall. PussEmofjortis_93-med-lite-för-tuperat-hår

25/1 - 11

Haha, det är nästan komiskt hur mycket livet hunnit jävlas med mig den här veckan. Det har bara gått två dagar och jag är fan slutkörd, känns som att jag gått en hel vecka utan sömn. Dessutom har jag fått ont i halsen, någon tycker väl att jag förtjänar det efter en veckas förkylning. Förhoppningsvis blir det väl inte värre i alla fall. Tycker jag upplevt stress och drama för resten av året de två senaste dagarna.  

Imorgon har jag gått halva min praktiktid, det går så himla fort. Imorgon fortsätter jag fotografera, det kommer in typ 13 modeller på en dag och på torsdag ska jag hänga på tidningen Tara. 
black and white inspiration

För att det är tusen gånger bättre att sitta och hitta inspiration än att plugga matte

home is wherever i'm with you

Jag är hemma i Eskilstuna igen och det var så sjukt skönt att få sova i sin egna säng och ha en dörr att stänga om sig. Jag går och oroar mig hela tiden när jag är i Stockholm, för allt möjligt. När jag väl kom hem och slappnade av kände jag hur ont jag hade i kroppen(?) och hur jävla trött jag var, men jag har gjort mycket jag inte trodde jag skulle klara av så jag är mycket nöjd med min vecka. Tog en välbehövlig sovmorgon idag, träffade Karin och nu ska jag fira min lillebror som fyller 15 idag. Pusss

Estocolmo

Jag har klarat av första APU-jobbdagen i Stockholm idag. Jag är så stolt över mig själv att jag klarade av tunnelbanan helt utan problem både dit och hem, jag kom rätt på första försöket. Nu känns det som om jag kan klara vad som helst, haha! Jag spenderade hela dagen med att sortera och rensa ut 130 modellers sportfolios, ungefär sånt skitgöra ingen orkar göra som man sätter praktikanten på. Fast det gjorde ingenting, min handledare är så trevlig så det var lugnt och skönt. Imorgon ska jag få följa med på en fotografering, det ska bli niiiice. 

Fast det började inte lika bra igår när jag skulle ta mig till Stockholm. Först missade jag bussen till stationen så jag fick akutringa taxi som hämtade mig. När jag väl var på stationen funkade inte mitt kort i maskinen, där jag skulle köpa biljett, av någon underlig anledning. När jag löst det tittar jag på tavlan med alla tider och ser att tåget är inställt så jag fick sitta på en ersättningsbuss i över två timmar istället. Jag kom fram till lägenheten halv tolv, helt död.Fighting for peace is like fucking for .virginity

Kid Cudi - up up & away
en låt som gör mig glad


Idag är första dagen på mitt jullov som jag är hemma hela dagen, men det gör ingenting för jag behöver återhämta mig från en misslyckad gårkväll(mitt humör hängde inte riktigt med i svängarna) och har så jäkla mycket att göra. Imorgon ska jag börja flytta mitt pick och pack till storstaden. På måndag flyttar jag på riktigt och stannar där fem veckor framöver(förutom på helgerna då jag åker hem). Fem veckors jobb ligger framför mig och jag har sån prestationsångest. För att inte prata om tunnelbanan tidigt på morgonen fullproppad med stressade Stockholmare, får lite smått med panik bara av att tänka på det. Jag intalar mig att det kommer gå bra, det ska gå bra. Jag kommer ju oavsett kamma hem en jävla massa vuxenpoäng och erfarenhet!

Jag skulle gärna ha några veckor lov till så jag kan fortsätta fika och snacka skit flera timmar, sova länge, festa på helgerna och göra mig i ordning framför någon dålig realityserie löjligt långsamt bara för att jag kan. Jag vill fortsätta somna till House långt in på natten, äta paradischoklad och dra fingrarna genom hans tjocka ljusa hår. Min nya tygpåse från Kandee, älskar den. 

5 januari -11


and these rubberbands round my soul, they keep me from falling

Ane Brun - Rubber & soul


Jag ska börja tvåtusenelva med att tacka Cissi, Sebastian, Jacob och Anthon som räddade mitt nyår från att bli katastrof. Jag dansade in de första timmarna på året nästintill oavbrutet vilket resulterade i väldigt ömma fötter och träningsvärk i vaderna idag. Så värt, så värt. Jag fick det finaste tolvslaget jag någonsin varit med om och jag verkligen älskade stämningen som infann sig. Alla skrattade och var överlyckliga vilka man än stötte på. Sällan man upplever en sån sorts stämning med så pass många människor. Det var ju omöjligt att inte smittas av. 

Kameran lämnades hemma så har inga bilder att bjuda på, men min älskling är alldeles för värdefull för att bli snodd eller förstörd, så det var nog lika bra.