dunkande hjärtan kvart över fem, ingen vet ifall det verkligen hänt

Det är slutjobbat för juni och jag är ledig fram till början av augusti. Jag har börjat ladda upp med långa sovmorgnar, amercian pizza, b&j och mycket chillande. Imorgon bär det av med mitt festivalcrew för en vecka med smuts och musik. Just nu kör jag en härlig blandning av Maskinen, Veronica Maggio, Kings of leon, Movist, Bob hund och Volbeat på högsta volym samtidigt som jag packar och tvättar för fullt. Allt ligger utspritt på golvet och jag kan bara inte bestämma mig vad som är nödvändigt att ha med... Det kommer bli som vanligt, att jag har med mig tio ombyten för mycket.

Jag är så taggad/spänd/nervös/förväntansfull och allt man kan vara inför en festival. Ytliga Agnes som inte går ut utan smink eller fixat hår ska överleva en vecka i ett tält, i lera och med bajamajor. Så mycket som kan gå fel men det roliga är fan så övervägande.

Men va fan, det här ska bli så jävla bra!hard work work

F y  f a a a n vad jag är sliten! Jag är inte van vid det här tempot och jobb 6 dagar i sträck tär på min kropp. Igår fick jag lära mig kassan på ett bed & breakfast i Sparreholm på 5 minuter och därefter servera och ta emot kunder i 6 timmar. Efter det tog jag bussen till Malmköping där det vankades överraskningsfest för en barndomsvän. Det var i princip bara nytt folk där och vi spenderade åtskilliga timmar i deras inglasade veranda. Jag kände mig lite smått missanpassad, sådär som man gör när man kommer ensam till en tight grupp med kompisar och försöker klämma in sig i samtalen så gott som det går. Min utmattning efter den här veckan gjorde att jag gav upp efter ett tag. Jag var tacksam att jag hade min bror med mig! Jag hade kunnat gjort vad som helst för att få sova i min egna säng den natten men rullade lydigt ut sovsäcken ändå och gjorde mitt bästa för att somna i ett ljust rum fullt av mygg. 

När jag äntligen nådde Eskilstuna idag var jag så slut att jag kände hur tårarna brände bakom ögonlocken. Jag är inte van vid att jobba såhär intensivt och det resulterar i en helt annan trötthet än vad skolan ger. Jag la mig därför i soffan med mitt duntäcke i någon timme innan jag blev mig själv igen. Imorgon ska jag upp igen, för ännu ett arbetspass. 

För att avsluta lite muntrare så lägger jag upp lite festivalpepp, imorgon är det en vecka kvar!
We don't sleep when the sun goes down, we don't waste no precious time

Fy fan vad det är slitsamt att jobba, känns som en skoldag x3. Är helt slut i huvudet och fötterna efter 8 timmar ståendes och jag har somnat i soffan när jag kommit hem alla tre dagar den här veckan. Tur att det är värt det, och att jag hinner ha sommarlov också efter midsommar när jag slutar de första två veckorna. Känns värt att både hinna jobba och njuta av sista sommarlovet. Och jag känner lite skadeglädje över att det regnar då jag jobbar så jag inte går miste om de fina sommardagarna!


student 2011

Igår var en lång dag innehållandes en massa studentfirande. Jag blev alldeles glad i hela kroppen av att se alla lyckliga studenter springa ut, det gick inte att låta bli att bli sjukt sugen på att själv vara en av studenterna! Min barndomsbästis Karin var den som slutade skolan så jag var givetvis där och firade henne hela dagen. Fram mot kvällen tog jag min bästa vän på pakethållaren och cyklade ner till Filial där det var 365 dagarsfest. 365 dagar kvar. Bara ett år. Fan vad jag längtar(med skräckblandad förtjusning)! Det var en sån kväll då jag var galet lycklig, allt kändes så sjukt jävla bra och inget kunde förstöra min kväll. Allt var bara så bra på alla sätt! Människor var trevliga, drickan var god och vi dansade bokstavligt talat hela tiden. Det höll i sig hela natten och jag vaknade till och med glad, trots att jag blev väckt tidigt som fan. 

Idag har jag hängt hela dagen med en väldigt bakfull student. Vi har ätit, tagit en powenap och promenerat.
Imorgon börjar två veckors jobb på KomTek och jag ska även jobba hela helgen på ett bed & breakfast. Full rulle and I love it. 

länge leve länge sen

Skolavslutningen blev inte som planerat, men åh så bra ändå! Efter avslutningen i skolan drog vi hem till Lottis underbara hus och gjorde lunch och tårta. Eftermiddagen bestod sedan av ätande, en jävla massa skratt och fix inför kvällen. Ursprungsplanen förstördes pga vädret men vi hamnade i ett stort hus i Borsökna istället där sommarlovet invigdes på ett mycket mysigt sätt med sjukt sköna människor. Mitt i natten fick vi skjuts hem och jag somnade tillsammans med två av de bästa tjejerna jag vet. 

Nu är jag hemma för lite dusch och mat sen bär det av igen, och imorgon tar min barndsomsbästis studenten!

...Och nu är det fan sommarlov! :Dvarför är allt mycket sötare i miniformat?

Fan vad det är bra med ledighet och nästintill 30 gradig värme. På torsdag blir det lov på riktigt! laugh until we think we’ll die, barefoot on a summer night

I fredag tog jag mina blommiga shorts, höga klackar och ett gäng söta flickor ut på krogen och dansade. Det slutade med att jag vandrade hem barfota med klackarna i handen, det kändes väldigt somrigt! Bara ben, myggbett, en ljus himmel och barfota fötter; jag börjar få riktigt sommarkänslor! Förövrigt har denna långhelg bjudit på löpning, fika, cyklande, läskiga män(!), grillkväll, solning, Slagsta glass, shopping och film. 

I torsdags kväll var jag på Musik Direkts final. Det är en tävlig för musiker från hela landet och det spelade 15 olika band den kvällen som tagit sig till final, alla olika genrer man kan tänka sig. Jag blev helt stum av beundran och avund för vilka talanger det finns. Någon kom in med gitarren upptryckt under hakan och en mössa nerdragen över ögonen medan andra kom in och var hur självsäkra som helst och dansade runt på scenen utan några hämningar alls. Det var jävligt coolt att se!

Här är lite bilder från Musik Direkt och en liten film. Jag hade dock fel objektiv med mig så bilderna blev inte som jag velat, och ljudet från min kamera gör varken rösterna eller musiken rättvisa, men skitsamma! 


Adam Shiervani


Vapenbröder

Double it up

Filip fjäril


Mysfaktorfabriken