sick and tired

Så äckligt dålig timing att gå och få feber... Feberdrömmar är det värsta som finns. Imorgon var det planerat brakmiddag med massa bra tjejer, fan om jag inte piggar på mig tills dess! Pallrade mig till skolan igår trots att hela natten bestått av läskigt snurrande rum och surrealistiska drömmar. Jag kom hem vid 3 och sov fram till nio på kvällen. Jag la mig i sängen en timme senare och sov tolv timmar i sträck. Något är väldigt fel, men det känns som att jag borde piggat på mig efter så mycket sömn. Håller tummen. 

Source unknown

7 dagar kvar...

Min mamma är för bra ibland. Hon bad mig öppna frysen häromdagen och jag fann en Ben&Jerry, så nu ska jag spendera kvällen med matte och glass. Hon vet hur jag ska muntras upp! Peppar som fan inför de tre kommande veckorna, har så himla mycket roligt att se fram emot. Det får inte bli annat än bäst. 

Måste säga att glassen var förvånansvärt god, fast den slår aldrig half baked. 
My friends tell me it's spring, my window show the same. Without you here the seasons pass me by

Min helg har bestått av en jävla massa shopping och lite födelsedagsfirande. Jag, Karin och våra mammor tog en 6-timmars shoppingrunda i Västerås igår och avslutade med tapasmiddag. Jag inhandlade världens finaste klänning som jag ska ha på mig om två veckor! Den är så. himla. fin! Köpte även en massa annat (o)nödvändigt! Efter Västerås kom jag hem och fräschade upp mig lite för att sedan vandra(jag missade två bussar med 40 minuters mellanrum!) ner till stan och fira finaste Lottis som fyllde myndig. Jag har bara känt Lottis i 1,5 år men hon är en av de mest genomsnälla människorna jag vet, det finns inget ont i henne alls. Hon är verkligen en bra vän rakt igenom och jag tycker om henne så mycket!
Det blev med andra ord en lyckad kväll med mycket prat och lite vindrickande. 

Idag vaknade jag med söndagsångest så det skrek om det, otroligt att man kan vakna på så dåligt humör. I alla fall, när jag skulle knyta skorna så sprack mina byxor(haha!) ganska rejält så det var bara att kila ner på stan och shoppa lite till, plus en fika med bästa Cissi. Det tackar man ju knappast nej till. 

Här är en bild på min bästa vän Karin och till höger min underbara klänning: 


För övrigt hände något väldigt läskigt när jag skulle gå hem natten mellan lördag och söndag. Jag brukar vanligtvis inte vara rädd när jag går hem ensam på natten, men nu blev jag fan riktigt rädd. Så rädd att jag var tvungen att ringa mamma som fick prata med mig resten av vägen hem. Jag skulle precis svänga i en korsning så man kommer in i mitt område, då jag ser sex biffiga killar med rakade skallar och bombarjackor. Jag hör en bil rivstarta som började köra åt mitt håll, sen ser jag en av killarna springa efter bilen med ett järnrör i handen. Bilen som körde alldeles för fort tänkte inte stanna i korsningen så han var säkert bara en meter från att krocka in i en annan bil som kom körandes från andra hållet. Jag stannade upp och vågade inte gå emot killarna, kände att det var rätt val att hålla mig undan sex arga och skrikandes biffar. Killen som sprang efter bilen kastade röret i marken och skrek, sen började alla killarna gå åt samma håll dit jag skulle. Då tog jag upp telefonen och ringde mamma och tack och lov stötte jag inte på dom mer. Riktigt obehaglig situation trots att jag bara var åskådare.

Welcome home, son

Lite glada klasskompisar bjuder jag på idag, lite småklipp jag sammanställt bara. 

Är det förresten någon som vet hur jag får bilden i fullstorlek så jag slipper de svarta kanterna?
Jag redigerar i Premiere CS3 och kan fan inte komma fram till hur jag ska göra.


Radical Face - welcome home son

22/3 -11

Idag har det varit över +10 grader vilket innebär att våren är påväg och att jag snart kan börja cykla, byta ut vinterskorna(ja, jag har faktiskt haft vinterskor i år, vanligtvis är det tygskor året om som gäller) mot converse och känna grus under fötterna. Mina bästa vänner har köpt festivalbiljett idag så nu har jag papper på att sommaren kommer bli oslagbar. Efterlängtade dagar närmar sig och jag har en klass jag tycker väldigt mycket om. Våren gör mig lika barnsligt glad som alltid. 

Fast jag ju inte svika min pessimistiska sida och kan därför klaga på att jag har haft hicka i typ en halvtimme nu och det börjar bli lite störande... Men det är inget lite desperata hemmafruar och kladdkaka kan bota!

Har förresten updaterar headern med lite nyare bilder, samma design men lite updaterad bara. 

Lite bilder från fotolektionen i skolan idag:
...och avslutningsvis en bild på min goda middag som inte gjrode sig lika bra på bild som i verkligheten:Freckles & Emma Watson

Det hände något väldigt komiskt idag... Min kära b-telefon fyller ett år om några dagar(och jag är imponerad att jag lyckats hålla den vid liv så länge, mina mobiler har en tendens att gå sönder på de mest sjuka sätten) men nu hängde den sig totalt så fort jag skulle skicka ett sms, så jag var tvungen att ta ut batteriet och starta om den. Jag tänkte då att inkorgen kanske började bli full då jag inte raderat något sen i somras. Jag tog därför bort alla sms, men det hjälpte inte, telefonen hängde sig ändå så fort jag tryckte på skickaknappen. Jag bad mamma skicka ett sms till mig för att se om jag kunde ta emot i alla fall, och det kunde jag, jag kunde till och med svara på hennes sms. Det är alltså så att jag kan svara om jag får ett sms, men jag kan inte börja skicka till någon. Och jag tog precis bort alla sms i inkorgen så jag kan gå bakåt och svara folk, hur ironiskt?

Något annat konstigt är att jag fick världens nervösattack när jag skulle hålla tal i svenskan idag. Jag blev alldeles varm i hela ansiktet, mina händer skakade, jag darrade på rösten och fick svårt att andas. Jag har aldrig tyckt att det varit jobbigt att prata inför klassen, känns ju rätt onödigt att nervositeten ska komma nu... 

För övrigt är jag helt slut och svär över att någon jävel bara gav en försmak på våren för att sen ta tillbaka den.
Bitch

Dagens inspiration får bli fräknar och en snygg Emma Watson:"ett ansikte utan fräknar är som en natthimmel utan stjärnor"

Hur underbart?!

20 dagar till min födelsedag
21 dagar till tatuering
26 dagar till 18-årsparty
106 dagar till Peace and Love


Idag är jag sådär löjligt glad över vädret som jag alltid blir den här årstiden. jag gömde mina drömmar precis där din axel blir till hals

Josh Rouse - Quite town


Vårvädret kan till och med få den mest otrevliga, vresiga och humörsvängiga Agnes att känna lite glädje.
Även om morgonen började helt åt helvete så har jag fått klaga och skitsnacka med världens, utan tvekan, bästa vän idag.
Käka kladdkaka och prata om precis allt, det är fan terapi för själen. Det här med vänner är så himla fint. 


Bilden nedan är tagen i tisdags då jag var på väg till Stockholm med klassen för TV inspelning. Vi fick vara publik för Filip och Fredriks nya program Nitti Leaks. Det var rätt awesome och jag fick lite kändisfeber. -

Häromdagen skev jag ner något klyschigt om fågelkvitter och vårsol som skulle beskriva hur lycklig jag var.
Nu skriver jag istället om hur påtagligt nära ångesten ligger, i hopp om att det vänder lika kvickt.

 

 


Vi hör signaler vi inte förstår, som väcker känslor vi inte förmår.

Det finns ingen bättre terapi än att spendera all sin tid med underbara vänner.