turn your scars into stars

Jag måste framstå som väldigt ego med tanke på hur många självporträtt jag tar, men förklaringen till det är att så fort fotosuget slår till så är jag själv alltid närmast som modell. Dessutom vet jag ju alltid själv hur jag tänkt mig att resultatet ska bli.  

Bilden är klickbar


Ghana

Det enda jag har i huvudet för tillfället är mitt blivande projekt i trean. Det är tänkt att jag och två tjejer till ska volontärresa till Ghana i två veckor och jobba på ett barnhem. Vi söker stipendier och bidrag av alla slag för att få ihop till den här resan. Vi tar kontakt med inflytesrika människor och skriver ihop brev som ska förklara vårt engagemang. Jag har alltid tänkt att jag ska volontärresa efter gymnasiet i några månader, och det har jag velat göra hur länge som helst, men jag tror att det här kommer ge en bra inblick på hur det faktiskt är. Det är ju stor skillnad att faktiskt vara där på riktigt. Två veckor är inte så lång tid men jag tror att vi kommer hinna göra lite skillnad och uppleva en jävla massa. Bollen är i rullning och jag är så himla spänd! Det är så mycket som måste ordnas och jag hade inte kunnat se fram emot det mer. Det här måste bli av!

Här nedan är en film från volontärresor AB. Älskar det sista klippet när den lilla flickan stryker honom över håret, jag smälter. 


årets inspiration

Jag har hittat Sveriges snyggaste tjej. Jag älskar det kaxiga, nitarna, taueringarna och piercingarna i öronen. Det är inte bara hennes stil jag gillar utan hon är sjukt snygg för övrigt också. Jag känner hur min "stil" bleknar bort i jämförelse med hennes. Jag blir så inspirerad till att byta ut hela min garderob men samtidigt så avundsjuk(som vi tjejer alltid har en tendens att bli).
Sen är jag ju väldigt svagt för tatueringar i allmänhet, på alla, och älskar sidecuts på tjejer som kan bära upp det. Hett. 

http://billytilly.blogg.se/26/5 -11

Den absolut sista uppgiften jag fått i Foto A var att återskapa en filmscen. Jag hade världens visioner om olika Harry Potter scener, men i brist på rekvisita fick det bli The number 23 istället. En film med Jim Carrey i huvudrollen där han faktiskt spelar seriös. Jag har fortfarande inte bestämt mig om jag är nöjd eller inte för jag ser så många fel. Efter mycket pillande i Photoshop lägger jag ut den ändå. En jävla massa lager och brushes senare:Här gjorde jag en av filmomslaget:


thank you stranger for your therapeutic smile18/5 -11

Igår: skrev ett 3 timmar långt nationellt prov i Matte B, sprang 7 km(!!!) efter skolan, pluggade mediämnen och möttes endast av regn, regn och åter regn + en sjukt färgstark regnbåge. 
Idag: En lektion, shopping, powernap i solstolen på balkongen iförd bikini och House nördande. 

Att två vanliga och tråkiga vardagar kan se så olika ut!
Svenska Kyrkan

Jag har bestämt mig för att gå ur svenska kyrkan och skrev därmed ut en blankett idag som ska lämnas in till den församling jag tillhör. Innan man ska skriva i sina uppgifter och sin anteckning så står det en text som lyder:

Ok, du har bestämt dig. Du vill lämna Svenska Kyrkan. Du är medveten om konsekvenserna - det kan bli problem att gifta sig i kyrkan, att bli kyrkligt begravd en dag och så vidare. Kanske kommer du inte till himlen heller.

Å andra sidan sparar du en hel del pengar varje år och de ovan nämnda konsekvenserna bekymrar dig kanske inte (himlen förstås - men det är ju inte särskilt sannolikt att medlemskap i just Svenska Kyrkan kvalificerar dig till en plats). 

Hahah, hur kul?!
Här är lite blandade bilder från min konfirmationtid, jag måste säga att jag har några riktigt roliga minnen där ifrån. Dock var jag bara 14-15 år(känns som en evighet sen) och visste ännu inte vilken ställning jag hade till saker och ting. Min konfirmationstid handlade inte alls mycket om religion om jag ska vara ärlig, det var mer ett ställe att umgås och slappna av på en stund. Vi skrattade konstant och åkte på läger där vi bara flippade ur. Jag ångrar inte alls att jag konfirmerade mig för det var någonting jag älskade och behövde just då, men själva religionen och kyrkan i sig är ingenting jag står för idag - trots att jag kanske inte kommer till himlen trots det....

i've had enough of this confort conversation, in my mind you're all retards anyhow

Mina problem har skaffat sig egna drömmar
Mitt synsätt har spruckit upp och fått nya lösa sömmarIdag känner jag för att dra täcket över huvudet, lyssna till regnet och skita i allt. Stänga av telefonen ännu en kväll och ta itu med alla undanträngda tankar. Jag känner mig så trött på människor i allmänhet, trött på sökandet efter ständig bekräftelse. Jag har känslan av att jag har försökt allt, ändå växer hopplösheten sig bara större. Saker och ting har bestämt sig för att gå utför allt fortare och fortare. Jag är bara så himla trött på den här känslan. 11/5 -11

Mina vardagar består av att plugga, träna och steka i solen ungefär. Igår började jag med ett fett idrottspass innehållande bodyattack på Gympozz och jag tror aldrig att jag svettats så mycket i hela mitt liv. Lokalen är ganska liten, det var stekhett ute och vi var två klasser som hoppade runt till ett kondition- och styrkespass. Det blev skapligt kvavt där inne! Det känns i kroppen idag, kan inte ens sitta på rumpan utan att det gör ont pga träningsvärken. Jag har 5 prov som ska avklaras de närmsta 7 dagarna så jag kämpar på och belönar mig själv med en joggintur ikväll för att bli kvitt träningsvärken.  

Dagens bästa var nyhet att Movits är bokade till Peace & Love! Nu vill jag ha sommarlov!


Bild från Maj 08 tagen av Cissi, orangehårig med en tung Mimmi i cykelkorgen, det var tider det 


Lazy day

Today I don't feel like doing anything
I just wanna lay in my bed
Don't feel like picking up my phone, so leave a message at the tone
'Cause today I swear I'm not doing anything

Förutom alla uppsatser som ska skrivas vill säga... Men snart kommer min lillebror hem med godis till mig så jag ska nog överleva!
Bara en månad kvar!

Du får passa dig som satan, för jag glömmer aldrig bort vad du gjort

Nej, nu är det färdigdeppat. Nu tar jag mig i kragen och hoppas att lite dans ska bota mina sorger. Jag har neonrosa naglar och en box vin som ska drickas upp, det kan väl inte bli så fel det här? Har börjat lyssna på Veronica Maggios nya album btw och jag gillar det som fan. Texterna är så himla träffsäkra, därav rubriken. Jag har aldrig tidigare gillat hennes musik, men nu fastnade jag. 

Nu bär det av!
I guess karma comes back around, cause now I'm the one that's hurting

Hej, ångest! Det är en sak jag velat få sagt ett tag och det är sedan länge dags att tala ut. Jag gör slut, jag vill inte ha någonting med dig att göra någonsin mer. Jag raderar alla minnen av dig, det ska vara som om du aldrig existerat. Ta ditt pick och pack och försvinn så långt bort du bara kan så jag slipper dig för all framtid, jag tycker fan att du har mindfuckat mig tillräckligt trots mina få 18 år. Du har bara orsakat sömnlösa nätter och panikattacker och den här veckan fick jag nog. Jag hatar dig för att du förstör min vardag, att jag inte kan bete mig som folk tack vare dig. Det är inte jag, det är du. Dra åt helvete, tack. Hej!  

Valborg

Idag har jag legat nerbäddad i soffan med mitt duntäcke typ hela dagen och den största kraftansträningen har varit att duscha och poppa popcorn. Jag hade ett så himla grymt valborgsfirande och stapplade hem 6 imorse. Jag vaknade efter alldeles för få timmars sömn och har varit halvt ihjäl hela dagen, but so worth it.

Jag taggar inte för skola imorgon, inte det minsta...