It's hard to have nothing to do

Igår ringde telefonen halv tio och en sömnig arbetslös 19-åring svarar utan att ha en aning om vem som ringde. Det visade sig att jag skulle ha en telefonintervju från ett av jobben jag sökt. Helt oförberedd och nyvaken fick jag massor av information och frågor. Men.... Jag fick det!! Förvisso är det bara ett extraknäck på kvällarna 4 dagar i veckan, men det sträcker sig över tio veckor, och jag tackar ja till vad som helst just nu känner jag. Han som intervjuade mig sa till och med att han hade andra han tänkte intervjua men att han tyckte att jag passade så bra för jobbet att han inte ens tänkte ringa upp de andra. Kunde dagen ha startat bättre? Spenderade resten av dagen i Stockholm, år pizza, glass och njöt av humöret. Mitt flyt höll i sig till idag då jag hade ett väldigt avgörande möte halv nio på morgonen, och när jag gick därifrån kändes det faktiskt bra. Det hade jag aldrig trott, men nu känns det som att jag har lite medvind. (Bara för att jag skriver så kommer det säkert vända direkt....)

Jobbet jag fick innebär att vara gruppledare och hålla idrottslektioner för barn, så dom får pröva på olika sporter och samtidigt ha kul såklart. Som en bollskola alltså. Jag fick även i uppgift att värva 2-4 hjälpledare som hjälper till med lektionerna. De får också betalt och behöver mest bara ställa upp ifall någon blir sjuk och hjälpa till att styra upp grupperna. Jag har egentligen ingen aning om vilka det är som läser min blogg, men är det några Eskilstunabor som kan tänka sig att ställa upp? Släng iväg en kommentar i så fall!

Mvh glad tjej med flytstudentmottagningen


Midsommarkväll i Borsöknathere's nothing more to it, than just get through it

And once you asked me well what's my biggest fear 
That things would always remain so unclear 
And that my fake laugh would suddenly sound sincereThey'll come too close if you tell them the truth

Jag gjorde det igen. Tappade bort mig själv under tiden jag kämpade för att undvika allt. Det är det läskigaste jag vet, att vakna upp igen och inse hur många dagar som har passerat som ett tjock töcken. Helt obemärkt. Jag är på benen igen, ännu mer medveten. Smider planer för framtiden och kommande resor. 

De senaste veckorna får beskrivas i lite iphonematerial:


Victors tjocka katt Totoro gör sig alltid bra på bild. Till vänster kör han ner huvudet i en påse maränger för att käka och till höger har han slocknat i datorstolen. 


Blåmärken från studenten och en full och sur tjej på midsommar


Svingod hallonöl och festiligheter med Cecilia. 


Uppskattning från söta 9-åriga Emily sista dagen på jobbet 


På bilden till vänster hade jag precis hällt ett glas vatten i ansiktet på den sovande mannen, utan att han vaknade. Till höger är godaste jävla middagen någonsin som jag blev bortskämd med hemma hos Cecilia. 


Random tjej och fint citat


Mina favoritkillar och resultatet av en rastlös lunch på jobbet. 


En fin dag i Kalkbrotten med Johanna, Cecilia och Cecilia, där vi dessutom lämnade vi eftyer oss lite flaskpost. 


10/7 -12

Lite såhär i efterhand har jag fått tid att redigera alla klipp från midsommar. Premiere har strulat som fan men efter många försök och googlingar senare har jag lyckats få in hyfsat bra inställningar. Dock blir det ju alltid sämre när man laddar upp det på youtube.

Det är min första lediga vecka och mardrömmar har plågat mig varje natt i sju dagar. Får några få timmar ostörd sömn per natt så jag är helt slut, hela tiden. Hatar de här perioderna. Trots min trötthet har jag spenderat mycket kvalitetstid med vännerna. Bad, onsdagsutgång, grill, skräckfilmskväll, hummermiddag and so on. Känns oförskämt att klaga.