ett långt semesterinlägg part 1

Jag har varit på vift i en vecka. Både i Göteborg och i Ramsvik, med familjen. Vi började i lördags då jag blev upphämtad klockan åtta på morgonen, efter två timmars sömn för min del. Kvällen innan hade jag druckit öl med vänner och badat bubbelbad utomhus fram till fyra på morgonen. Jag var skapligt trött så jag sov mycket i bilen. Vi körde ordlekar som totalt spårade ur då ingen av oss tre i baksätet sovit mycket alls den natten. 

Väl framme i Göteborg tog vi oss ner på stan i värmen för att gå med i en demonstration för Palestina. Sen bar det av till godaste Old Corner med bästa veganmenyn. De två kommande dygnen gick vi på marknad där jag fyndade ett par vinterskor för 30 (!!) riksdaler, åkt med färjan till en ö där vi låg på klippor och solade och badade i saltvattnet tills blixtarna började dundra. Vi har ätit god mat, nattbadat i Bergsjön och hängt på Syndikalistiskt Forum som min storebror är med och arrangerar. En lokal fylld med böcker, affischer, fika och bra musik. Vi drack kaffe och spelade skitgubbe och lät stämningen omsluta oss. 


Fantastiska bokcafeet. 

Mammas senaste födelsedagspresent, visst är den fin?

Finaste storebror efter falafellunch i skuggan. 
Här började vi packa ihop badkläderna och såg blixtrarna slå ner en efter en. 

Efter tre dygn hos storebror tog vi bilen vidare mot Ramsvik. Vi var där förra året också. Vi bodde i en liten stuga och njöt av miljön. Det är rätt fantastiskt att se mamma vara i sitt rätta element, se henne dra djupa suckar av tillfredställelse och minnas barndomen. Hon gick alltid upp först och gjorde kaffe, satte sig på altanen och njöt av utsikten när solen gick upp. 
 
Här hade vi pickick på klipporna. Riktig pickick med festis och mackor. SÅ mysigt. 
...och fint
Classwar, probably the best war in the world
Jag hade på mig otroligt sköna byxor som jag köpte på loppis i Göteborg. Tillsammans med mina Docs såklart. 

Jag gjorde mamma sommarfin i håret

Sammanfattningsvis har jag haft en förvånandsvärt bra vecka med familjen. Det är skönt att vara hemma igen för jag har verkligen njutit av att ha lite ledigt. 

Kommentarer
Denise Taylor säger:

Låter som en riktig trevlig semester :D <3

Svar: Det var det! :) <3
Agnes Linnéa

2014-08-11 | 10:35:05
Bloggadress: http://autaini.com
Natacha säger:

Fin blogg och ha en bra vecka!
Ha du tid får du gärna kolla in hos mig.

Svar: Tack!
Agnes Linnéa

2014-08-11 | 19:37:00
Bloggadress: http://atstorning.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback