Kämpa Malmö

För två år sedan tappade jag det sista lilla förtroende jag hade kvar för polisen. Jag insåg att de inte var där för att skydda mig, det blev istället dom jag blev rädd för. Igår höll Svenskarnas Parti i en manifestation i Malmö vilket slutade med tio skadade antifascister till sjukhus och ett femtiotal skadade, grovt övervåld från polisens sida och många chockade. Jag vet hur nazisterna kastar första stenen och de första glasflaskorna och jag vet hur media förvrider sanningen till vänsterextremism, jag vet att poliserna mer än gärna använder sin makt genom att utöva övervåld och jag vet att motdemonstranterna uttrycker sig verbalt genom slagord för att överrösta. Detta bemöts med batongslag i huvuden som får det att forsa blod, det är hästar som springer över redan skadade motdemonstranter. Hundar som hetsas till aggressivitet resulterar i blodiga hundbett och dessa jävla pikebussar som kör över oskyldiga människor. 

SvP är nazister ut i fingerspetsarna och allt detta för att de ska få hålla sitt tal? Polisen har verkligen visat vad de går för, precis som nazisterna. Sverige är redan ett väldigt rasistiskt land och det får inte gå längre. Har ni glömt vad dessa nazistiska pariter står för, hur historien ser ut? Det är långt ifrån första gången det här händer i Sverige och ändå tillåts dom att hålla sina manifestationer. Att alla dessa antifascister sluter upp för att överrösta nazisterna är fantastiskt, men jag önskar att det inte behövdes. Motdemonstranterna tvingas ta hand om sina blodiga kamrater i brist på sjukvårdare, medmänsklighet och ambulanser som inte klarar av trycket. Uppslutningen och organiserandet ger hopp. Hopp som sedan poliser krossar med sina hatande batongslag och nazisterna utrotar med sin vidirga politik. Likaså media som kastar skit på de som står för mänskliga rättigheter.

Uppslutningen måste fortsätta under SvP´s turné runt i Sverige, vi måste fortsätta vara fler än dom, högre och starkare. Vilket vi är! Vi är flera tusen mer, vi låter högre och är starkare. Nazistinfluerade partier måste alltid bemötas. Glöm inte det, trots nazister utklädda i kostym med titeln polis och politiker. 

 

Kommentarer
Stajna Grrl säger:

Så hemskt alltså :(
Jag tänkte gå dit, men mådde dåligt så jag stannade hemma. Är rätt glad över det, för jag lyckas alltid hamna i skottlinjen. Flera av mina kompisar var där iaf. Tur att de klarade sig. Men fruktansvärt att nån alls skadades.
Still not lovin' police.

Svar: Så vidrigt. Blir livrädd samtidigt som att det är viktigt att vara på plats. Vad bra att ni alla klarade er!
Jag kan förövrigt inte kommentera din blogg, har försökt flera gånger! Jag trycker på publicera men ingenting kommer fram :(
Agnes Linnéa

2014-08-24 | 17:09:28
Bloggadress: http://astrocyt.blogspot.com
Stajna Grrl säger:

Oj, jag vet inte vad det kan bero på att du inte kan kommentera? Ingen aning :(

2014-08-26 | 17:17:11
Bloggadress: http://astrocyt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback