sleepy

Jag har börjat gå i sömnen, igen. Jag gjorde det när jag var yngre och bodde hemma, men sen växte jag liksom ifrån det, som de flesta gör, trodde jag. När jag var mindre hade jag tur att mamma var så lättväckt för jag försökte ta mig ut via ytterdörren. Den senaste tiden har jag mest plågats av mardrömmar, kanske sen 8 år tillbaka. Men nu har det kommit tillbaka? Mardrömmar och gå i sömnen. Mitt huvud är ju allt annat än vilande under nätterna. 

Några nätter har jag vaknat i soffan mitt i natten fastän jag somnade i sängen, och plockat ut saker ur badrumsskåpet och lagt på vardagsrumsbordet. Många gånger när jag har gått till jobbet har dörren varit olåst och jag är lite rädd att jag låst upp i sömnen. Jag låser alltid dörren och det sker på automatik. Jag låser på rutin men det känns konstigt att jag skulle glömma bort att låsa dörren. Hur konstigt vore det inte om jag gick och låste upp dörren mitt i natten? Går jag ut i trapphuset också? Jag som sover naken hoppas verkligen inte att jag är ute och vandrar. Jag tycker att det här är sjukt obehagligt och definitivt en av nackdelarna med att bo helt själv. 

Att få en mardrömsfri natt utan nattpromenader är väl inte så mycket begärt? Kan utan överdrivt säga att jag tycker att det är obehagligt att somna. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback