hur är det att leva när livet är precis värt

Det är 6 minuter och 20 sekunders skillnad på två av klockorna. Den tredje står på 7.38, sex timmar fel. Det är tre klockor i rummet och alla går olika. Det är det enda jag tänker på. När tystnaden intar sin vanliga plats i luften är sekundvisaren på väggklockan det enda jag hör. Det är total slöseri med tid och när ingen ser vill jag springa fram och ändra klockorna så att dagen tar slut någon jävla gång och så att jag slipper störa mig på det ojämna tickandet från klockorna som lätt ökar irritationen för varje sekund. Jag är lättirriterad och frustrerad på mig själv för att jag stör mig på de små detaljerna. För högt tuggande eller ojämna andetag. Handtag. Tvätta händerna. Skrubba med tvål. Påstod att jag inte känner mig äcklad särskilt ofta, men inser nu att det är det enda jag gör. Äckel. 

Det finns i skrift för fler granskande ögon att ta sig friheten att tolka. Pekfingrar som referarar till dokument, för titta, det står ju här.
"Det är det som gör människor som mest ensamma" säger du och jag håller med. Det är så jävla ensamt här.
 
 

Kommentarer
Therese säger:

En sak jag har tänkt på länge men inte lämnat någon kommentar till är att ditt språk och det du skriver är otroligt välformulerat och väldigt bra skrivet!
Och jag hoppas att du ska slippa känna dig ensam <3
Kram

Svar: Åh tac, det uppskattar jag verkligen att höra! Kram <3
Agnes Linnéa

2014-10-24 | 15:02:38
Bloggadress: http://tessaslivibokstaver.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback