jag ska bli starkare än vinden som drar i dina kläder

Förra helgen tog jag min trötta kropp till Uppsala för att hälsa på Cecilia och Sebastian. Det var ett helt år sedan jag var där och hälsade på sist! Alldeles för lång tid enligt mig. Skulle gärna vara där varje helg. Vi åt sushi, sov länge och promenerade i den soliga hösten när solen gick ner. Det var en sån höstdag som jag önskar att alla var. Lagom svalt, färgglada löv och mjukt, gult solljus. Vi fikade, lagade mat och dansade sedan in natten. När klockan blivit tre och allting stängde köpte vi mat och i kön blev vi sådär sjukt fnittriga som en bara blir med sin bästa vän. Sådär att när en försöker förklara det i efterhand är det ingen som förstår det roliga fastän situationen just då var så extremt rolig. På vägen hem smällde jag i mig en hel falafelrulle, skrek åt bröliga killar och somnade sen gott framför Netflix med Cecilia och Sebastian. Helgen var bra helt enkelt. 
 
Den här helgen åkte jag med lillebror och mamma till Göteborg för att fira storebror som fyllde 23. Vi åt, som vanligt, på Old Corner som har bästa veganmenyn. Vi gick på demonstration, gick vilse (pga mitt obefintliga lokalsinne), hade romprovning och umgicks. Det är en fantastisk skillnad på att umgås med sin familj när alla är vuxna. Efter lite rom och cola tog jag dessutom ett väldigt stort beslut som jag inte ångrat en sekund (mer om det senare), sen tog jag mig ut till Hisingen där Cecilia numera bor och vi hade en utekväll fram till sju på morgonen. Vi drack drinkar, dansade och skrattade mycket. Efter tre timmars sömn mådde jag ofötjänt bra och tog mig till stationen för att åka tillbaka till Eskilstuna. 
 
Två hektiska helger med mycket innehåll, som jag verkligen uppskattat. 

 

Kommentarer
Therese säger:

Sv: Tack så mycket, känns grymt roligt med lägenheten! Och precis som du skriver, det är inte långt med tåg, även fast det känns jobbigt att flytta ifrån sina vänner. Vad härligt du verkar ha haft det i Uppsala och Göteborg, kul! Kram! <3

Svar: Ni kommer säkert få det jättegrymt tillsammans! <3
Agnes Linnéa

2014-10-23 | 09:27:56
Bloggadress: http://tessaslivibokstaver.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback