Pussypalace

I september, den 17 för att vara exakt, hämtade jag hem min pärla. Hon har alltså bott med mig i ett år nu. Hon har gått från att vara jätteskygg och rädd för alla ljud, till att krypa upp i gästers knä och leka trots att det är folk här hemma. Hon brukar ha tungan utanför munnen av någon anledning, hon morrar mot hundar och fåglar, hon vill alltid ligga längs med min kropp när vi gosar, hon kommer när jag ropar och får aldrig nog med gos. Kommer det folk hit gräver hon alltid ner huvudet i deras skor, hon är nästintill omöjlig att klippa klorna på och hon fräser och anfaller dammsugaren om det kommer i närheten av henne. Skosnören är något utav hennes favorit och dom är alltid söndertuggade om dom står framme. 

Hon går främst under smeknamnet Sweet P, Kompis och Tjejen, och tack vare henne har mitt lilla hem döpts till Pussypalace. 

Hon heter Pussy och jag älskar henne så sjukt mycket. Tack för alla ensamma stunder du räddat. 

 

Kommentarer
Line säger:

Så fin! <3 Underbara härliga djur, dom har räddat en många gånger.

Svar: Ja, vad skulle vi göra utan dom?
Agnes Linnéa

2014-09-07 | 11:13:44
Bloggadress: http://lostdragonfly.blogg.se
Stajna Grrl säger:

åh, så söt! Den lilla tungan <3

Svar: Eller hur, sååå söt!! <3Har för övrigt ingen aning om mina kommentarer i din blogg skickats typ tio gånger eller om dom kommer fram alls? Så irriterande! Hoppas verkligen att du mår bättre snart <3
Agnes Linnéa

2014-09-07 | 12:36:40
Bloggadress: http://astrocyt.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback