Until I hear the things you are not saying, until I find out what it really means

Jag är rätt så tillfredställd för tillfället. Inget är jättedåligt och inget är jättebra, befinner mig i någon slags gråskala jag inte visste fanns. Det har allltid varit allt eller inget - oavsett vad det gäller. Men nu är jag liksom bara, och det är ganska skönt. Mardrömmarna är tillbaka men jag kan hantera det någorlunda och min bästis är i stan för att stanna några veckor och det är fantastiskt att slippa vara ensam. Jag hoppas på att det får kännas bra ett tag, att det håller i sig, och att mina framtidsplaner uppfylls så som jag vill. 

Något annat jag gärna önskar är att mitt intresse för saker ska komma tillbaka. Att jag ska tycka att saker är roligt igen, sånt som jag tidigare uppskattat. Pratade med en vän för någon vecka sedan om vad jag har för intressen, vad jag tycker är roligt att göra. Det var ganska sorgligt för jag insåg att jag inte hade något. Jag har tyckt om att träna, att fotografera, gå på konserter och göra nya saker - men allt det har försvunnit. Är det meningen att en ska ha intressen när en är 22 år? Allt jag tyckt om tidigare blir numera ångestladdat eller överdrivet. Typ träning, det går inte att hålla det på en lagomnivå. Det är antingen varje dag eller inte alls. Att träffa vänner är också ångestladdat vissa gånger för den där intensiva separationsångesten finns alltid tydligt med mig, även om det såklart är värt det. Konserter innebär mycket människor tätt packade på en liten plats, och det finns inte i min värld att utsätta sig för längre. 

Att fotografera har jag inte gjort på evigheter, men mitt senaste fotojobb var på Skansen. Jag är ju inte sådär jättehype på djurparker direkt, men jag hade ett uppdrag från jobbet så det var bara att göra det. Och jag kan ju inte förneka att djuren var helt jävla sjukt söta. 

 
 

Kommentarer
L säger:

Superfina bilder!

Svar: Tack! <3
Agnes Linnéa

2015-04-20 | 15:28:54
Bloggadress: http://vinternatt.devote.se
Denise Taylor säger:

Bilderna blev ju himla bra :D

Svar: Thank you darling!
Agnes Linnéa

2015-05-14 | 20:08:12
Bloggadress: http://autaini.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback