Wish you wore my shoes cause I torn them through

Jag lämnade skitstaden jag är bosatt i över helgen. På min födelsedag, på långfedagen, mötte jag upp mamma och lillebror på tågstationen och vi rullade mot Göteborg. Första destinationen var Old Corner där vi mötte upp storebror och vi drack öl och åt veganmiddag. Resten av helgen var lugn och vi gjorde bara det som föll oss in, utan direkta planer. Det var riktig vår i luften och jag var nästan hundra procent stressfri. Jag lyckades verkligen koppla av på något mirakulöst sätt. Umgicks med familjen och släppte all skit som de senaste veckorna burit med sig. Göteborg för onekligen med sig en speciell känsla och till och med jag med mitt obefintliga lokalsinne börjar hitta i storstaden. Jag börjar lära mig spårvagnstationerna, gatorna och hur en ska hitta till olika saker. 

Det känns aspiss att vara tillbaka i Eskilstuna och jag är långt ifrån redo att börja jobba, ta beslut och ta tag i saker. 4 dagar ledigt var inte tiillräckligt, skulle behöva minst en vecka till för att vända och vrida och älta och grubbla på saker. Så fort en har blivit stämplad som galen är det omöjligt att bli tagen på allvar. 
 

I onsdags var jag på Skansen med jobbet för att fotografera och intervjua Skansen-Jonas och jag fick gosa med lemurer!! Dom bara hoppade upp på mig och poserade fint. Till höger är en bild på mig och lillebror (som försöker se farlig ut) på väg till Göteborg. 
 

Haha är inte det här den konstigaste bilden någonsin? Vet inte riktigt vad som hände.
 

Det var vårsol hela helgen= bra selfieljus. Till höger är det en öl jag köpte enbart pga etiketten. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback