11/8 - 15 18.49

Sen sist har jag hunnit med att flytta till en ny stad och varit en sväng i Göteborg med familjen. Jag spenderade en hel vecka med att bara packa packa packa och träffa vänner som jag började sakna så fort jag sa hejdå. När fyttlasset väl gått var det bara att packa upp för att sedan resa vidare tre dagar senare. Jag hade det så oförskämt bra i Göteborg. Solen sken utan att vara sådär jobbigt varm och jag trivdes så bra i familjens sällskap. Ville inte hem fastän vi spenderat fem dagar tätt inpå varandra. 
 
Mitt i flyttkaoset blev jag så trött på att packa ner i lådor så jag tog bilder på mig själv istället. Just det, har piercat mig också! Till höger ser vi lillebror precis innan vi började lasta i flyttbilen. 
 
Här hade Pussy äntligen vågat sig fram i nya lägenheten. Hon tryckte under badkaret i ett dygn, och när hon väl vågade sig fram hade hon gos-abstinens. 
 
I Göteborg badade vi i havet från klippor och jag satt och lutade mig mot klippan med en bok i handen samtidigt som mina bröder spelade schack. Jag brände mig och stukade foten men det glömde jag snabbt när vi tog siktet mot ett brädspelscafe. Luften var kvav men det var hur mysigt som helst. Vi drack kaffe och spelade brädspel framför en stor fläkt. Huden var salt och timmarna i solen gjorde oss trötta så vi tog spårvagnen hem efter två partier och landade framför en film. Foxfire närmare bestämt.
 
Resten av dagarna njöt vi av solen, lagade mat tillsammans, drack öl, spelade skitgubbe, gick på demonstrationen Fördöm Turkiets bomber, träffade vänner och bara hade det sjukt bra.
 
Här är vi på väg hem efter en så jävla bra semester i Göteborg. Jag reste i sju timmar sammanlagt och somnade direkt när jag var hemma i min säng som numera är placerad i ett rum i Uppsala. 
 
Det här är min nya granne! Hur fantastiskt är inte det??? Efter att ha bott i olika städer i 2,5 år är detta typ helt overkligt. Att kunna hänga i solen tillsammans utan att behöva stressa till ett tåg och trycka ihop allt roligt på två dagar känns ovanligt men bäst. 

Kommentarer
Anonym säger:

Vad roligt, det låter verkligen som en härlig semester! Stort lycka till i Uppsala nu!
Kram Therese <3

Svar: Jag hade det verkligen sååå bra! Tack fina du! kram <3
Agnes Linnéa

2015-08-13 | 13:59:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback