19/12 - 15

Jaha, sen sist då? Jag har skrivit x-antal uppsatser i skolan, varit i Berlin och legat i influensan i snart två veckor. Berlin bjöd på elva plusgrader, julmarknader, vegansk mat, billig öl, rökiga festlokaler och två nära döden-upplevelser. Min reskamrat fick en allergichock efter ca tre timmar i landet och efter lite smått panikande fick vi tag i ett 24/7 apotek och allting gick bra fastän jag vaknade flera gånger under natten för att se till att hon andades. På vägen hem hade jag börjat bli lite förkyld och trycket under flygresan resulterade i sprucken trumhinna, och det gjorde så fruktansvärt ont att jag trodde att hjärnan skulle implodera. Utöver det så var det fint och jag gillade verkligen Berlin! I vår ska jag tillbaka dit med familjen som studentpresent till lillebror. Sen jag landade i Sverige har jag varit sjuk. Jag har inte varit såhär sjuk sen jag var liten och även om febern lagt sig så är jag fortfarande förkyld och hostar tills jag spyr. Så jävla glamoröst.
 
Snart är det jul och nyår och som bekant är det ingenting jag ser fram emot direkt. Men det ska bli mysigt att få träffa familjen igen, herregud vad jag saknar dom nu när jag bor i en annan stad. Snart min Genustermin över och jag kommer spendera vårteminen med att läsa sociologi och socialpsykologi. Jag vet inte ritkigt hur jag ska sammanfatta men det händer väldigt mycket hela tiden och det är ungefär konstant kaos i mitt huvud men jag håller mig på benen ändå för vad har jag för val egentligen. 

Jag släpade faktiskt med mig systemkameran till Berlin men tog bara sju bilder på hela resan, så det mesta är dokumenterat med mobilen. 
 
Här var vi på julmarknad på taket på ett stort köpcentrum. Det var hur mysigt som helst! Vi kollade runt på allt som såldes och drack Glühwein. 

Här passar jag på att använda snapchat när det finns wifi och till höger är Cecilia på en restaurang där vi åt helt fantastisk srilankesisk middag innan vi gick till ett mysigt litet vänsterhak och drack billig öl och spelade foosball.

Att kunna fika veganskt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback