I need you to take all my shadows for a walk tonight

Nu är det avklarat och över, jul och nyår. Den högtidsångesten som alltid infinner sig börjar lägga sig, jag är hemma i min lilla lägenhet och snart drar allt det vardagliga igång igen. Dagen innan julafton spenderade jag fem timmar på badrumsgolvet i fosterställning och hysteriskt gråtande för att så fort jag reste mig så spydde jag. Första gången någonsin jag varit magsjuk och det var så jävla hemskt. Så på självaste julafton var jag rätt svag och skakis och kunde inte frossa i all den veganska julmaten fastän jag ville. Julafton var långt ifrån smärtfri men när min storebror kom några dagar senare och vi firade med honom kändes det lite bättre. Sen återförenades jag med bästa vännerna på juldagen och det släppte ännu mer. 

Jag tog tåget med min bror till Göteborg och umgicks med honom samt shoppade, gick på museum och firade nyår med vänner där. Vi lagade fantastisk middag och skålade in tolvslaget på balkongen sju våningar upp. Sedan splittrade vi på oss då vi ville till olika ställen och jag och min partner in crime gick på fel buss och hamnade heeelt fel. Vi försökte frenetiskt att få tag på en taxi, vilket i princip är omöjligt på nyår, och när vi väl fick tag i en så fanns inte adressen vi befann oss på i deras system. Vi var så långt åt fel håll att de inte ens kunde hitta vart vi befann oss, haha. Så vi spenderade alldeles för lång tid på en buss men det blev bra ändå trots lite varvande besvikelse och irritation. Varför bryta en tradition om att nyår oftast suger liksom? Men överlag är jag sjukt nöjd över att få vara med mina vänner och att slippa Eskilstuna. För allt är bättre än nyår i Eskilstuna känns det som.   

Selfievänlig spegel på konsthallen i Göteborg och till höger bästa tröjan jag fick av min bror.


Hos min bror drack jag kaffe ur en fin mugg på nyårsmorgonen och en julklapp från Karins konstgrepp till höger. Har på mig det hela tiden. 


Nyårsmiddag. 


Jag, Cecilia och Johanna från någons snapchat. 

Och så jag och bestie.  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback