Never allow someone to be your priority while allowing yourself to be their option

"Vad behöver du för att bli lycklig? Du kanske ska skaffa en partner?"
Nej, jag tror inte att någon ska komma som en hjältinna och komplettera mig och göra mig lycklig. Jag tror inte på att en romantisk tvåsamhet kommer göra mig hel eller rädda mig från allt som gör mig olycklig. Jag vet att en kärleksrelation där två stycken lovar varandra evig trohet inte kan "rädda mig, göra mig hel, komplettera mig, göra mig frisk, fri och lycklig". Nej nej nej nej, meningen med mitt liv är inte att hitta en partner. Att tycka om och bli omtyckt kan givetvis generera i lycka och genuin glädje men det är inte nyckeln till att allt ska bli stålande bra. Jag varken vill eller tänker lägga min lycka i någon annans händer och lägga allt mitt hopp på att det ska lösa alla mina problem. Att du ens föreslår det som ett alternativ känns både destruktivt, provocerande och förnedrande (dina upplevelser och känslor är inte tillräckligt valida, träffa en partner och allt blir bra ska du se). 

Jag har istället precis lärt mig att det är okej att välja bort människor, oavsett vilket band som för(or)enar. Rensar bort giftiga relationer och jag tror att det är viktigare än att hitta sin "andra halva". 

Har varit otroligt stressad de senaste veckorna, har sprungit runt på dels ett heltidsjobb och så arbete inom tre ideella föreningar. Phu. Blir ju inte bättre för att jag inte sover om nätterna. Ligger i sängen timme ut och timme in utan att somna. Imorgon åker jag till Uppsala iallafall och tänker bara ha det bra, utan stress och sömnsvårigheter. 

Såhär mörkt är det när jag går hem från jobbet. 

Lilla sötaste prinsessan som precis fyllt ett år. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback