6/7 - 15 22.28

Sommaren är en enda lång prövning då jag antingen måste välja att svettas ihjäl eller konstant vara på gränsen till ett sammanbrott kombinerat med skakande ångest som gör mig oförmögen att fokusera på något annat än de brännande blickarna och oförskämda frågorna. Pest eller kolera, ångest eller helvete, som om det gör någon skillnad. Trygga rum gör det lite lättare och jag uppskattar när tonen i din röst inte förändras när du ser mig på ett nytt sätt. Jag är inte skör. Jag kan låta bli att bry mig när snubbgänget granskar mig från topp till tå vid busshållsplatsen och säger eeuw medan de går förbi och jag kan skratta åt när en vuxen kvinna frågar om jag inte borde vaxa benen och impulsivt frågar varför varför klippte du sig så kort. Men vissa saker har jag inget dräpande svar på och jag tar åt mig, slås ner och drar på mig de svarta jeansen igen. Men jag försöker och jag gör det som var omöjligt för bara ett år sedan fastän det tar mer energi än det ger. Men jag försöker. 

Istället för att helt och hållet övervinnas när det mesta går åt helvete så ska jag betala en främling för att köra en nål genom överläppen på mig som tröst. För adrenalinet, förändringen, förnyelsen. 

 

Kommentarer
L säger:

Men herregud, hur kan man säga en sån sak?! Förstår inte varför folk ska lägga sig i ens kroppsbehåring.
O varför folk ska vara sånna svin. Blä för mänskligheten!

Svar: Det är uppenbarligen viktigt att vara hårig på "rätt" ställen. Huvudet - men allt annat är tydligen okej att kommentera något negativt om. Eller bara säga "eeuw". Och har en inte hår på huvudet är det också fritt fram att säga något, tydligen. Palla liksom. Indeed, blä för mänskligheten! Vi får isolera oss på någon ö så att vi slipper alla!
Agnes Linnéa

2015-07-07 | 12:49:24
Bloggadress: http://vinternatt.devote.se
Jenniina säger:

Don't let em get u down. Små människor med små, vidriga synsätt. Du är större och bättre.

Svar: Mycket har jag lärt mig att inte lägga någon energi alls på, tack och lov. Tack finis. <3
Agnes Linnéa

2015-07-08 | 15:36:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback