I mean I'm sane but I'm insane but not the same as before

Jaha, jag vet inte vad jag ska säga. Jag förstör för mig själv, igen. Har äntligen fått chansen men jag kör den rakt ner i botten. Misslyckas så grovt att jag blir förvånad själv. Som straff ljuger ni för mig, jag får väl tillbaka med samma medicin antar jag. Måste öva in lite konsekvenstänkande och impulskontroll. Alla kämpar på och jag ger upp. Finns ingen jävla motivation whatsoever. 

Ja ja, lite random: 
- I helgen blev jag beskriven som blasé av en oskön och full snubbe. Blasé: likgiltig, liknöjd, ointresserad, oengagerad. Det var något nytt, så har jag aldrig blivit beskriven förut.   
- Jag läste ut boken Livet efter dig av Jojo Moyes och grät som ett litet barn av slutet, men påbörjade snabbt en ny bok som var peppigare och handlar om varför alla tjänar på att vara lesbiska. Liten handbok i konsten att bli lesbisk heter den och jag skrattar och nickar instämmande medan jag läser. 
- Jag drömde nyligen att en vän bjöd mig på middag med Silvana Imam och Beatrice Eli. Det hade varit något. 
- Förra helgen berättade en vän för mig om något roligt som precis hände, varpå en person lutar sig fram och viskar "det är ingen fara, jag hörde inte vad ni sa" för att sedan diskutera exakt vad vi sa med sin bordskamrat. Liksom, what?

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback